Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Φενέρμπαχτσε



Hurriyet: Αυτούς τους παίκτες του Ολυμπιακού πρέπει να προσέξει η Φενέρμπαχτσε

Η τουρκική Hurriyet, σε δημοσίευμά της, αναλύει τους ερυθρόλευκους και απαντά στην ερώτηση ποιους θεωρεί πιο επικίνδυνους για το αποψινό παιχνίδι στον Πειραιά.

Ο λόγος για τον Ροντινέι, τον Φορτούνη και τον Ελ Κααμπί.



Χωρίς τον κόσμο του ο Ολυμπιακός στη ρεβάνς με Φενέρμπαχτσε

Η UEFA γνωστοποίησε στον Ολυμπιακό ότι μετά από σχετική εισήγηση της τουρκικής αστυνομίας ο Ολυμπιακός δεν θα έχει τους οπαδούς του στο πλευρό του στο ματς με τη Φενέρ στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε έστω να λάβει το 5% των εισιτηρίων που προβλέπονται (1.250) αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό.



Φενέρμπαχτσε: Βγήκαν οι τιμωρίες για τα επεισόδια στο ματς με την Τραμπζονσπόρ

Η Τουρκική Ομοσπονδία ποδοσφαίρου δημοσίευσε σήμερα την απόφαση σχετικά με τις ποινές για τα ντροπιαστικά επεισόδια που έλαβαν χώρα στον αγώνα της Τραμπζονσπόρ με την Φενέρμπαχτσε, τα οποία προκάλεσαν τεράστια σάλο κι έκαναν την δεύτερη να κάνει σκέψεις μέχρι και για αποχώρηση από το πρωτάθλημα.



Έξι παίκτες θα αποχωρήσουν από τη Φενέρμπαχτσε σε περίπτωση υποβιβασμού

Τα σοβαρά επεισόδια στο Τράμπζονσπορ – Φενέρμπαχτσε και τα όσα ακολούθησαν, έχουν προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στους ποδοσφαιριστές της ομάδας της Κωνσταντινούπολης.

Η τελική απόφαση για τη στάση που θα κρατήσει ο τουρκικός σύλλογος ως αντίδραση για τα όσα έγιναν στην Τραπεζούντα θα ληφθεί στις 2 Απριλίου, όταν και θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο.



Τελειώνει άμεσα από τη Φενέρμπαχτσε ο Μπονούτσι

Πολύ πιθανή είναι πλέον μια άμεση αποχώρηση του Λεονάρντο Μπονούτσι από τη Φενέρμπαχτσε, ο οποίος όλα δείχνουν δεν θα βρεθεί στο διάβα του Ολυμπιακού στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων για τα προημιτελικά του Europa Conference League.



Η Φενέρμπαχτσε ζήτησε μετάθεση του Σούπερ Καπ λόγω Ολυμπιακού

Με αίτημά της προς την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Τουρκίας η Φενέρμπαχτσε ζήτησε αλλαγή ημερομηνίας στην διεξαγωγή του Σούπερ Καπ.

Ο αγώνας της «Φενέρ» με τη Γαλατασαράι είναι προγραμματισμένος για τις 7 Απριλίου, ενώ στις 11 Απριλίου η τουρκική ομάδα θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στα προημιτελικά του Conference.