Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

fbi



Κατάρρευση γέφυρας στη Βαλτιμόρη: Το FBI έχει ξεκινήσει ποινική έρευνα

Ποινική έρευνα για την κατάρρευση της γέφυρας στη Βαλτιμόρη στις 26 Μαρτίου 2024 ξεκίνησε το FBI.

Η υπηρεσία άνοιξε τον φάκελο ομοσπονδιακής ποινικής έρευνας για την κατάρρευση γέφυρας Francis Scott Key, σύμφωνα με την Washington Post, που επικαλείται δύο Αμερικανούς αξιωματούχους.



Washington Post: Στην κατοικία του Τραμπ το FBI έψαχνε έγγραφα που σχετίζονται με πυρηνικά

Η ομοσπονδιακή αστυνομία επιδίωκε να ανακτήσει έγγραφα τα οποία συνδέονται με τα πυρηνικά όπλα όταν διεξήγαγε έρευνα στην κατοικία του Ρεπουμπλικάνου πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η εφημερίδα Washington Post χωρίς να τις κατονομάζει.



Σε κίνδυνο η λειτουργία του FBI από το «shutdown» του Τραμπ

Οι πράκτορες του FBI προειδοποίησαν σήμερα ότι το «shutdown» - η μερική παράλυση των αμερικανικών ομοσπονδιακών υπηρεσιών η οποία βρίσκεται στην 20η μέρα - θέτει σε κίνδυνο την ικανότητά τους να διερευνούν εγκλήματα και να εγγυηθούν το εργατικό τους δυναμικό.



Γιατί το FBI «φακέλωσε» μυστικά τον Αϊνστάιν

Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν ήταν ήδη ένας παγκοσμίου φήμης φυσικός, όταν το FBI ξεκίνησε να δημιουργεί τον μυστικό φάκελο, τον Δεκέμβρη του 1932.



Ξανανοίγει το αμερικανικό αστεροσκοπείο -Το είχαν κλείσει λόγω... εξωγήινων

Λειτουργεί ξανά, από σήμερα, το αμερικανικό αστεροσκοπείο Sunspot Solar Observatory, το οποίο -για άγνωστους λόγους- είχε ξαφνικά εκκενώσει και αποκλείσει προ ημερών το FBI.

 

Το «λουκέτο» είχε προκαλέσει σωρεία συνωμοσιολογικών θεωριών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι κάτι είχε βρεθεί (π.χ. εξωγήινοι), που έπρεπε να κουκουλωθεί άμεσα.



Εκκένωση αστεροσκοπείου φουντώνει τα σενάρια για εξωγήινους

Το FBI έσπευσε να εκκενώσει και να αποκλείσει το αστεροσκοπείο Sunspot Solar Observatory στο Νέο Μεξικό, χωρίς να δώσει εξηγήσεις γιατί το κάνει.

Αμέσως, άρχισαν να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο συνωμοσιολογικές θεωρίες ότι κάτι συνέβη ή ανακαλύφθηκε σχετικά με εξωγήινους και το FBI προσπαθεί να το κουκουλώσει.