Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

FAZ



Γερμανική εφημερίδα FAZ: Ξεροκέφαλος ο Τσίπρας - Κακά νέα για την Αθήνα

Αναφορά στο οριστικό τέλος σε ό,τι αφορά τις ελπίδες για ποσοτική χαλάρωση και waiver- τη «φθηνή» ρευστότητα στις τράπεζες από την ΕΚΤ- κάνει η Frankfurter Allgemeine Zeitung.



Ν.Κοτζιάς στη FAZ: «Η συμφωνία με τα Σκόπια θα περάσει με 151 βουλευτές - Θα την ψηφίσουν και από ΑΝΕΛ και από Ποτάμι»

Την βεβαιότητα πως η συμφωνία των Πρεσπών θα περάσει από την Βουλή, εάν τεθεί σε ψηφοφορία, εξέφρασε ο Νίκος Κοτζιάς, με ψήφους μάλιστα από ΑΝΕΛ και Ποτάμι.



FAZ: Τουρκοκύπριοι δε βλέπουν με καλό μάτι την Τουρκία

"Με την Αφρική εναντίον του Ερντογάν" είναι ο τίτλος του άρθρου της FAZ, το οποίο παρουσιάζει τον Σενέρ Λεβέντ, εκδότη της εφημερίδας "Αφρική" που εκδίδεται στη βόρεια Κύπρο.



FAZ: Ζήτημα δύο κρατών θέτει ο Ακιντζί

Αμφιβολίες για το κατά πόσο εξακολουθεί να είναι ρεαλιστική η επίλυση του Κυπριακού διατύπωσε σε συνέντευξή του στην Frankfurter Allgemeine Zeitung ο τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί, θέτοντας μάλιστα εν είδει εναλλακτικής λύσης ζήτημα δύο κρατών στην Κύπρο.



FAZ: «Ακόμη» στη γραμμή Σόιμπλε ο Σολτς

«Ο Σολτς παραμένει ακόμη στη γραμμή Σόιμπλε» επιγράφεται η ανάλυση της Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) για το ελληνικό ζήτημα.



Η γερμανική FAZ υποκλίνεται… στον Αντετοκούνμπο

Στη συγκινητική και σπάνια ιστορία του Γιάννη Αντετοκούνμπο αναφέρεται η Frankfurter Allgemeine Zeitung στην ηλεκτρονική της έκδοση, μεταδίδει η Deutche Welle.