Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

φαβορί



Νέα φαβορί για τη Χρυσή Μπάλα μετά το Μουντιάλ

Ανέτρεψαν τα δεδομένα για τη Χρυσή Μπάλα οι αναμετρήσεις του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου πρώτο φαβορί από τις στοιχηματικές εταιρίες ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με τους Μοχάμεντ Σαλάχ και Λιονέλ Μέσι να ακολουθούν.



Eurovision: Τι λένε τα στοιχήματα λίγο πριν τον μεγάλο τελικό

Σήμερα το βράδυ είναι ο μεγάλος τελικός της Eurovision και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στη συμμετοχή της Κύπρου και της Ελένης Φουρέιρα.

Η Ελένη Φουρέιρα είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, όπως αναφέρουν άλλωστε και τα στοιχήματα και το μόνο που απομένει είναι αν δούμε αν θα τα επιβεβαιώσει.



Κόστα Ρίκα: Ο υποψήφιος της κεντροαριστεράς νικητής των προεδρικών εκλογών

Ο κεντροαριστερός υποψήφιος για την προεδρία Κάρλος Αλβαράδο Κεσάδα προηγείται με διαφορά που είναι αδύνατον να ανατραπεί μετά τον δεύτερο γύρο των εκλογών που διεξήχθη την Κυριακή στην Κόστα Ρίκα, καθώς συγκεντρώνει το 60,66% των ψήφων, με βάση τα ως τώρα αποτελέσματα -με το 91% των ψηφοδελτίων να έχει καταμετρηθεί-.



Δημοσκόπηση στην Κύπρο: Φαβορί ο Νίκος Αναστασιάδης και για δεύτερη θητεία

Ακόμα μία δημοσκόπηση αναδεικνύει τον Κύπριο Πρόεδρο ως το αδιαμφισβήτητο φαβορί των επερχόμενων Προεδρικών Εκλογών του Ιανουαρίου του 2018 στην Κύπρο.



Survivor spoiler: Τεράστια ανατροπή - αυτοί πάνε τελικό! Μένει εκτός μεγάλο φαβορί!

Το πρωί της Τρίτης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της σχολίασαν τα όσα συνέβησαν στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor.

Μάλιστα, κάποια στιγμή, ο Δημήτρης Παπανώτας δήλωσε πως σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει ο παίκτης που αποχωρεί από το επόμενο συμβούλιο του νησιού είναι ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.



Survivor: Ανατροπή της τελευταίας στιγμής - Τι αλλάζει στον τελικό του παιχνιδιού! - Ένα ακόμη φαβορί εκτός!

Το παιχνίδι που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού έχει φτάσει στην τελική ευθεία και απομένουν μόνο λίγες ημέρες για τον πολυσυζητημένο τελικό, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 5 Ιουλίου.