Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

φανελα



Για σχεδόν 8 εκατ. ευρώ πουλήθηκε ένα σετ φανέλες του Λ.Μέσι

Για 7,8 εκατομμύρια δολάρια πουλήθηκε ένα σετ από έξι φανέλες που φορούσε ο Λιονέλ Μέσι με την εθνική Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ, σε δημοπρασία από τον Οίκο Sotheby’s.



Φανέλα του Mάτζικ Τζόνσον πουλήθηκε 1.5 εκατ. δολάρια σε δημοπρασία

Ο Μάτζικ Τζόνσον έγραψε το όνομα του με χρυσά γράμματα στη... βίβλο του ΝΒΑ και για πολλούς θεωρείται ο σπουδαιότερος point guard που έχει πατήσει ποτέ παρκέ.

Η... μπογιά του θρύλου των Λέικερς περνά ακόμα, κάτι που φάνηκε από πρόσφαση δημοπρασία, στην οποία μια φανέλα του πουλήθηκε για 1.5 εκατ. δολάρια.



Η ξεχωριστή φανέλα της Άρσεναλ για τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας

Μία ειδικά διαμορφωμένη φανέλα θα φορέσουν οι παίκτες της Άρσεναλ στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, όπου θα αντιμετωπίσουν την Τσέλσι.

Συγκεκριμένα, οι «κανονιέρηδες» θα αγωνιστούν με τη φανέλα της νέας σεζόν, η οποία θα έχει μερικές ξεχωριστές «πινελιές».



Αυτή είναι η φανέλα της Μπαρτσελόνα για την επόμενη σεζόν! (ΕΙΚΟΝΑ)

Τη νέα εμφάνιση της Μπαρτσελόνα για τη σεζόν 2020-2021 αποκάλυψε η εφημερίδα Sport.

Η καταλανική εφημερίδα παρουσιάζει τη νέα εμφάνιση των Μπλαουγκράνα στο πρωτοσέλιδό της, η οποία θα έχει μεγάλες κάθετες ρίγες στα παραδοσιακά χρώματα της ομάδας, ενώ ενδιάμεσα θα υπάρχουν και κάποιες λεπτές κίτρινες.

 



O Αλέξης Τσίπρας με φανέλα Αντετοκούνμπο μετά τη ρατσιστική επίθεση

Ύστερα από την ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο σχετικά με τη ρατσιστική λεκτική επίθεση που δέχτηκε ο αδελφός του Θανάσης, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ήθελε να δηλώσει με τον δικό του τρόπο τη στήριξή του στους δύο αθλητές.



Με την φανέλα του ΠΑΟΚ ο Τσίπρας! - «Το βράδυ έχω ευχάριστα για ΠΑΟΚ»

Μια φανέλα με το νούμερο 19 πάνω στην οποία ήταν γραμμένο το επίθετο του, καθώς και μια αναμνηστική πλακέτα χάρισαν στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, υπάλληλοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.