Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Φάληρο



Το πλοίο «Typhoon» επισκέφθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Το πλοίο «Typhoon», στον όρμο του Φαλήρου επισκέφθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το οποίο από το 2019 έχει απομακρύνει απόβλητα από όλες τις μη προσβάσιμες νησιωτικές ακτές της Ελλάδας και σχεδόν από το σύνολο της ηπειρωτικής ακτογραμμής, έχοντας πλέον αρχίσει τον δεύτερο γύρο καθαρισμών.



Σύλληψη Κούρδων με άρωμα τρομοκρατίας στο Παλαιό Φάληρο

Μια περίεργη υπόθεση, με πρωταγωνιστές δύο Κούρδους που συνελήφθησαν το βράδυ της Τετάρτης στο Παλαιό Φάληρο, εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.



Φρίκη: Ακέφαλο πτώμα εντοπίστηκε στις εκβολές του Κηφισού στο Φάληρο

Ένα ανθρώπινο πτώμα, αγνώστων στοιχείων, η οποία βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη, εντοπίστηκε το απόγευμα στις εκβολές του Κηφισού, στο Φάληρο, κοντά στη μαρίνα του ΣΕΦ.

Το πτώμα βρέθηκε ανάμεσα σε βράχια της περιοχής και ανασύρθηκε με τη βοήθεια της πυροσβεστικής υπηρεσίας.



Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο Φάληρο: Γαζωσαν γνωστό “νονό” της νύχτας με Καλάσνικοφ στη μέση του δρόμου

Το περιστατικό έγινε στη συμβολή των οδών Αίαντος και Ναϊάδων. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ ενός άνδρα, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και υπέκυψε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο και αγνώστων οι οποίοι φορούσαν κουκούλες. Πλάι στο θύμα εντοπίστηκα ένας γεμιστήρας από όπλο τύπου Καλάσνικοφ και ένα πιστόλι.



Άγριο ξύλο στην παραλία του Μπάτη στο Παλαιό Φάληρο

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η παραλία του Μπάτη στο Παλαιό Φάληρο όταν ομάδες αλλοδαπών μικροπωλητών συνεπλάκησαν μεταξύ τους.

Το φαινόμενο δεν είναι σπάνιο. 



Τι συμβολίζει ο PHYLAX, το κόκκινο άγαλμα με τα φτερά που κατεδαφίστηκε

Στη θέση του θα τοποθετηθεί εκ νέου ο PHYLAX, που είχε τοποθετηθεί στην παραλιακή και που προκάλεσε αντιδράσεις από ομάδες πολιτών και τελικά «κατεδαφίστηκε».