Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

ευρωπαϊκό πρωτάθλημα



Ευρωπαϊκό Μινσκ: Η Κορακάκη πήρε το πιο δύσκολο μετάλλιο της καριέρας της

Κυριολεκτικά με την… ψυχή στο στόμα πέρασε η Άννα Κορακάκη στον χθεσινό τελικό των 10μ. αεροβόλου πιστολιού, αλλά για μια ακόμα φορά επιβεβαίωσε την κλάση της. Η χρυσή Ολυμπιονίκηςστο Ευρωπαϊκό του Μινσκ πάλεψε για την πρώτη θέση του βάθρου με τη Ζοράνα Αρούνοβιτς· τελικά, όμως, η αθλήτρια από τη Σερβία ήταν αυτή που στέφθηκε πρωταθλήτρια με 241,2 βαθμούς.



Τζούντο: Μεγάλη νίκη και χάλκινο μετάλλιο για τον Γιώργο Αζωίδη στο Ευρωπαϊκό του Μινσκ

Κόντρα σε έναν από τους κορυφαίους αθλητές στην κατηγορία των 73 κιλών, τον Ισραηλινό Τοχάρ Μπουτμπούλ που βρίσκεται στο No11 της παγκόσμιας κατάταξης, ο Γιώργος Αζωίδης κατάφερε να βγει νικητής και να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο 2ο Ευρωπαϊκό του Μινσκ, που είναι παράλληλα και Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τζούντο.



Πρωταθλήτρια Ευρώπης στην άρση βαρών η Κωνσταντινίδη - Κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια

Τεράστια επιτυχία της ελληνικής άρσης βαρών στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Βατούμ της Γεωργίας (από τις 6 έως τις 13 Απριλίου). Η Ελένη Κωνσταντινίδη κέρδισε στη κατηγορία των 81 κιλών δύο χρυσά μετάλλια και ένα χάλκινο!



Συγχρονισμένη κολύμβηση: Στην 5η θέση της Ευρώπης Πλατανιώτη/Παπάζογλου

Την πέμπτη θέση κατέλαβαν οι Ευαγγελία Πλατανιώτη και Εβελίνα Παπάζογλου στο ελεύθερο πρόγραμμα του ντουέτου καλλιτεχνικής κολύμβησης, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος υγρού στίβου της Γλασκόβης.



Πάει για το… χατ τρικ ο Πετρούνιας

Ο 27χρονος «άρχοντας των κρίκων» Λευτέρης Πετρούνιας θέλει να παραμείνει στην κορυφή της «Γηραιάς Ηπείρου», την οποία κατέκτησε για πρώτη φορά πρόπερσι στο Μονπελιέ και την υπερασπίστηκε με επιτυχία πέρσι στη Βέρνη.