Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων



Ευρωπαϊκή καταδίκη της Ελλάδας για την υπόθεση Τσαλικίδη

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καταδίκασε ομόφωνα την Ελλάδα για παραβίαση του άρθρου 2 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για την υπόθεση του θανάτου του Κώστα Τσαλικίδη, καθώς έκρινε ότι οι ελληνικές αρχές δεν διενήργησαν επαρκή έρευνα.



Οι εταιρείες πρέπει να ενημερώνουν τους εργαζόμενους τους ότι ελέγχουν τα email τους

Οι εταιρείες πρέπει να εξασφαλίζουν πως οι εργαζόμενοί τους γνωρίζουν εκ των προτέρων πως η διεύθυνση παρακολουθεί τους λογαριασμούς των email που χρησιμοποιούν στην εργασία τους, αποφάνθηκε σήμερα το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων σε μια απόφαση ορόσημο για τον ιδιωτικό χώρο.



Τουρκία: Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων προσφεύγει η αξιωματική αντιπολίτευση

 O επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Τουρκίας προσέφυγε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σήμερα, Τρίτη, κατά του δημοψηφίσματος του Απριλίου, το οποίο προσέφερε υπερεξουσίες στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.



Προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για το «μαύρο» στην ΕΡΤ

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων προσέφυγε ο δικηγόρος της ΕΡΤ Γεώργιος Κόκκας, για την αναστολή λειτουργίας της ΕΡΤ τον Ιούνιο του 2013, μετά τις αποφάσεις της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας του 2014 και 2015 με τις οποίες απορρίφθηκαν τόσο η προσφυγή της «Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Προσωπικού Επιχειρήσεων Ραδιοφωνίας - Τηλεόρασης» (ΠΟΣΠΕΡΤ) όσο και του