Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Ευρωπαική Επιτροπή



Έφτασε στην Μπούτσα η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν

Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν έφτασε σήμερα στην Μπούτσα, την μικρή πόλη βορειοδυτικά του Κιέβου που έχει γίνει σύμβολο των φρικαλεοτήτων του πολέμου στην Ουκρανία, σύμφωνα με δημοσιογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου.



Ο Γιούνκερ κόντεψε να κάψει την Πρώτη Κυρία της Ρουάντα - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Αδέξιος ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στο τελετουργικό για τη συμπλήρωση 25 ετών από τη γενοκτονία στην Ρουάντα αφού κόντεψε να κάψει την Πρώτη Κυρία της χώρας.



Με ειρωνεία απαντά ο Σαλβίι στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή

 «H κυβέρνηση της Ρώμης είναι βέβαιη για την αποτελεσματικότητα του προϋπολογισμού της» απάντησε πριν από λίγο ο Ιταλός πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.



Την επίτευξη της συμφωνίας επιβεβαίωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Την κατάληξη σε συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και διεθνών δανειστών, για ένα πακέτο μεταρρυθμίσεων ανακοίνωσε και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.



Τι δείχνει η έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τις συντάξεις στην Ελλάδα

Το 18,2% των ηλικιωμένων (ηλικίας 65 ετών και άνω) στην ΕΕ, δηλαδή περίπου 17,3 εκατομμύρια άνθρωποι, εξακολουθεί να διατρέχει τον κίνδυνο της φτώχειας ή του κοινωνικού αποκλεισμού.

Αυτό προκύπτει από την έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής του 2018 για την επάρκεια των συντάξεων στην ΕΕ , που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.