Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024 -

ευρεια



Eυρεία υπουργική σύσκεψη στο υπουργείο Εξωτερικών για το Brexit

Δύο συσκέψεις έχει συγκαλέσει για σήμερα στο υπουργείο Εξωτερικών, με θέμα το Brexit, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος.



Η επόμενη μέρα στα καμένα της Αν. Αττικής: Αρχίζει η καταγραφή των ζημιών - Ποιοι και πώς θα αποζημιωθούν

Πυροσβεστικά, υδροφόρες, εθελοντές ακροβολισμένοι σε διάφορα σημεία της ευρύτερης περιοχής του Καπανδριτίου, (Μετόχι, Μικροχώρι, Πολυδένδρι, Άγιοι Ανάργυροι) βρίσκονται σε επιφυλακή για αναζωπυρώσεις.



Ευρεία σύσκεψη στο υπ. Υγείας για τις ελλείψεις σε αίμα σε συνδυασμό με τα μέτρα για την ελονοσία

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιείται σήμερα στο υπουργείο Υγείας για τις αυξημένες απαιτήσεις σε αίμα που παρατηρούνται αυτή την περίοδο λόγω της μειωμένης προσέλευσης αιμοδοτών - όπως κάθε καλοκαίρι- σε συνδυασμό με τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την πρόληψη κρουσμάτων ελονοσίας.



Σε εξέλιξη ευρεία αστυνομική επιχείρηση στην Αττική

Σε εξέλιξη βρίσκεται, από χθες το βράδυ, ευρεία αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σε διάφορες περιοχές του λεκανοπεδίου, για την εξάρθρωση πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης, που δραστηριοποιείται στην εισαγωγή, αποθήκευση και διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων ναρκωτικών.



Ευρεία σύσκεψη στο Μαξίμου για το προσφυγικό

Ευρεία σύσκεψη για τα ζητήματα διαχείρισης των προσφυγικών ροών θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. 

Στην σύσκεψη θα παρευρεθούν οι περιφερειάρχες Βορείου και Νοτίου Αιγαίου, οι δήμαρχοι Λέσβου, Σάμου, Κω, Λέρου και Χίου, καθώς και οι μητροπολίτες των παραπάνω νησιών.