Δευτέρα 06 Μαΐου 2024 -

ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ



Ευλογιά των πιθήκων: Στα 85 τα κρούσματα στην Ελλάδα

Ο συνολικός αριθμός των εργαστηριακά επιβεβαιωμένων κρουσμάτων από την έναρξη της καταγραφής ανέρχεται σε 85 (όλοι άνδρες, διάμεση ηλικία: 37 έτη (16-62), εκ των οποίων 24 ανέφεραν ταξίδι στο εξωτερικό εντός του χρόνου επώασης της νόσου (28%), σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΟΔΥ.



Ευλογιά των πιθήκων: Στα 82 τα επιβεβαιωμένα κρουσμάτα στην Ελλάδα

Ο συνολικός αριθμός των εργαστηριακά επιβεβαιωμένων κρουσμάτων από την έναρξη της καταγραφής ανέρχεται σε 82 (όλοι άνδρες, διάμεση ηλικία: 37 έτη (19-61), εκ των οποίων 23 ανέφεραν ταξίδι στο εξωτερικό εντός του χρόνου επώασης της νόσου (28%), σύμφωνα με την εβδομαδιαία έκθεση του ΕΟΔΥ.



Ευλογιά των πιθήκων: Στα 72 τα κρούσματα στην Ελλάδα

Ο συνολικός αριθμός των εργαστηριακά επιβεβαιωμένων κρουσμάτων από την έναρξη της καταγραφής ανέρχεται σε 72 (όλοι άνδρες, διάμεση ηλικία: 36 έτη (19-61), εκ των οποίων 20 ανέφεραν ταξίδι στο εξωτερικό εντός του χρόνου επώασης της νόσου (28%), σύμφωνα με την εβδομαδιαία έκθεση του ΕΟΔΥ.



Ευλογιά των Πιθήκων: Στα 58 τα κρούσματα στην Ελλάδα

Ο συνολικός αριθμός των εργαστηριακά επιβεβαιωμένων κρουσμάτων από την έναρξη της καταγραφής ανέρχεται σε 58 (όλοι άνδρες, διάμεση ηλικία: 36 έτη (19-59), εκ των οποίων 19 ανέφεραν ταξίδι στο εξωτερικό εντός του χρόνου επώασης της νόσου (33%), σύμφωνα με την εβδομαδιαία έκθεση του ΕΟΔΥ.



Ευλογιά των πιθήκων: Στα 54 τα κρούσματα στην Ελλάδα

Ο συνολικός αριθμός των εργαστηριακά επιβεβαιωμένων κρουσμάτων από την έναρξη της καταγραφής ανέρχεται σε 54 (όλοι άνδρες, διάμεση ηλικία: 36 έτη (19-59), εκ των οποίων 18 ανέφεραν ταξίδι στο εξωτερικό εντός του χρόνου επώασης της νόσου (33%), σύμφωνα με την εβδομαδιαία έκθεση του ΕΟΔΥ.



Ευλογιά των Πιθήκων: Στα 48 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Ελλάδα - Όλοι άντρες

Στα 48 ανέρχονται τα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της ευλογιάς των πιθήκων στην χώρα μας από την έναρξη καταγραφής των κρουσμάτων, σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ.