Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

ευεργετικές ιδιότητες



Κόκκινο κρασί - Ελιξίριο υγείας και ομορφιάς

Το κόκκινο κρασί μπορεί να κάνει πολύ καλό στην υγεία σας. Αλλά να θυμάστε ότι σε όλα πρέπει να υπάρχει ισορροπία και μέτρο. Ένα ποτήρι από αυτό το φυσικό και γευστικό ελιξήριο καθημερινά συμπληρώνει τη φαγητό σας ενώ παράλληλα βελτιώνει σημαντικά την ευεξία σας. 

 



Κάππαρη:Δε φαντάζεστε τις ευεργετικές ιδιότητες που διαθέτει

Η κάππαρη είναι ένα μικρό, ανυπότακτο φυτό που σε πείσμα των συνθηκών φυτρώνει κυρίως δίπλα στη θάλασσα. Κατάγεται από τις χώρες της λεκάνης της Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής. Ευδοκιμεί σε χέρσα λιβάδια, ακόμη και σε βραχώδη εδάφη.



Γαιδουράγκαθο, ένα βότανο με εξαιρετικές ιδιότητες στην υγεία

Το γαιδουράγκαθο είναι ένα παρεξηγημένο αλλά πανέμορφο φυτό που οι ευεργετικές ιδιότητες που παρέχει στην υγεία το κατατάσσουν σε εξαιρετικό βότανο. Αυτό το ήξεραν καλά πριν αρκετούς αιώνες όπου το χρησιμοποιούσαν για να ενισχύσουν την υγεία των νεφρών, της χοληδόχου κύστεως και στον καθαρισμό του ήπατος.



Οι ευεργετικές ιδιότητες του μελιού

Το μέλι είναι μια πολύ καλή παραδοσιακή τροφή σχεδιασμένη για μας τους ανθρώπους κατευθείαν από την ίδια τη φύση.

1. Το μέλι είναι το μόνο γλυκαντικό που δεν έχει φτιαχτεί και δεν έχει επεξεργαστεί από τον άνθρωπο και που ταυτόχρονα έχει και αντιβακτηριδιακά στοιχεία αλλά και θεραπευτικές ιδιότητες



Φράουλες: Οι ευεργετικές ιδιότητες των πράσινων φύλλων τους

Σε όλη σας τη ζωή σίγουρα, όταν τρώτε φράουλες, κόβετε και πετάτε τα πράσινα φύλλα. Αν νομίζετε πως κάνετε σωστά, πλανάστε...