Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

ευδαπ



Αίγινα: Αποκαταστάθηκε η υδροδότηση στο νησί – Το νερό είναι ξανά πόσιμο

Όπως έκανε γνωστό σε ανάρτησή του ο περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, η Αίγινα έχει και πάλι πόσιμο νερό.



Μικρολίμανο: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων ΕΥΔΑΠ

Σε ισχύ τίθενται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Μικρολίμανο, καθώς μετά την απαραίτητη έγκριση που έλαβε η ΕΥΔΑΠ από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πειραιώς και Νήσων, ξεκινάει τις προαπαιτούμενες εργασίες στην περιοχή προκειμένου να αρχίσει το έργο της ανάπλασης του παραλιακού μετώπου.



ΕΥΔΑΠ: Διακοπή νερού σε Καλλιθέα και Παλαιό Φάληρο

Ταλαιπωρία περιμένει τους κατοίκους σε Καλλιθέα και Παλαιό Φάληρο καθώς από σήμερα (22.04.2019) το βράδυ και μέχρι το πρωί της Τρίτης θα υπάρξει διακοπή νερού.

Η διακοπή του νερού θα γίνει γιατί, όπως ανακοίνωσε η ΕΥΔΑΠ, υπάρχει βλάβη (θραύση) σε κεντρικό τροφοδοτικό αγωγό ύδρευσης.



Η ΕΥΔΑΠ παρείχε δωρεάν νερό στους πληγέντες στο Μάτι

Μετά τη φονική πυρκαγιά, οι πληγέντες του Μαραθώνα και της Ραφήνας προσπαθούν με κάθε τρόπο να σταθούν στα πόδια τους, έχοντας μέχρι σήμερα στο πλευρό τους την αλληλεγγύη του κόσμου, αλλά και την έμπρακτη στήριξη δημόσιων φορέων με αυξημένο το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης.



Πώς να προστατευθούν οι υδραυλικές εγκαταστάσεις από τον παγετό

Λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων (χαμηλές θερμοκρασίες και παγετός), που πλήττουν την περιοχή  η ΕΥΔΑΠ καλεί όλους τους πολίτες να λάβουν τα αναγκαία μέτρα για την προστασία των υδραυλικών εγκαταστάσεων των ακινήτων τους από θραύσεις και διαρροές.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωσή της η Εταιρεία:



Διακοπή νερού σε περιοχές της Αττικης

Η ΕΥΔΑΠ ανακοινώνει ότι, λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών σε κεντρικό τροφοδοτικό αγωγό, θα σημειωθεί πτώση της πίεσης έως και πλήρης διακοπή της παροχής του νερού στους Δήμους Πετρούπολης, Καματερού, Ιλίου, Περιστερίου. Διάρκεια: από τις 10:00 το βράδυ της Δευτέρας 10/12/2018 έως τις 7:00 το πρωί της Τρίτης 11/12/2018.