Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Ευαγγελία Αραβανή



Η Ευαγγελία Αραβανή έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί

Η Ευαγγελία Αραβανή και ο Σπύρος Λάζαρης υποδέχθηκαν το πρώτο τους παιδί και η ευτυχία τους δεν περιγράφεται.



Νέο κανάλι και νέο λουκ για την Ευαγγελία Αραβανή

Λίγο πριν την επιστροφή της στην τηλεόραση, η Ευαγγελία Αραβανή φαίνεται πως θέλησε να κάνει μια αλλαγή στην εμφάνισή της και συγκεκριμένα στα μαλλιά της.

«Νέο κανάλι, νέο πρότζεκτ, νέος ρόλος, νέο λουκ» έγραψε η Ευαγγελία Αραβανή, την οποία θα δούμε φέρος στο Open TV και την εκπομπή μόδας «Project Runway».



Ευαγγελία Αραβανή: Μιλάει ανοιχτά για τον Νίκο Οικονομόπουλο

Η Ευαγγελία Αραβανή είναι στην πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής της. Το όμορφο μοντέλο και παρουσιάστρια έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Νίκου Οικονομόπουλου και αυτό την έχει κάνει να λάμπει. Η 32χρονη καλλονή απολαμβάνει όμως και την επαγγελματική της επιτυχία αφού τα πράγματα για εκείνη πάνε από το καλό στο καλύτερο.



Ευαγγελία Αραβανή – Νίκος Οικονομόπουλος: Οι πρώτες εικόνες από το ταξίδι στις Μαλδίβες!

Στις εξωτικές Μαλδίβες βρίσκεται η Ευαγγελία Αραβανή και ο αγαπημένος της Νίκος Οικονομόπουλος και απολαμβάνουν το πρώτο ρομαντικό τους ταξίδι σε έναν από τους πιο εξωτικούς προορισμούς του κόσμου. Το ζευγάρι που είναι μαζί εδώ και λίγους μήνες ταξίδεψε σε μέρη μαγικά μαζί με τους φίλους του Νίκο Κοκλώνη και Τρύφωνα Σαμαρά, και είναι στα καλύτερά τους.



Θύμα χάκερ στα social media η Ευαγγελία Αραβανή

Θύμα χάκερ στα social media φαίνεται πως έπεσε και η Ευαγγελία Αραβανή. Η παρουσιάστρια του Dancing with the stars, αποκάλυψε πως της χάκαραν το προφίλ της στο Facebook και το twitter και είδε περίεργες κινήσεις και στο Instagram.



Αραβανή-Οικονομόπουλος: Έτοιμοι να αποκτήσουν παιδί

Από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους διανύει η Ευαγγελία Αραβανή στο πλευρό του καλού της, Νίκου Οικονομόπουλου. Το ζευγάρι δηλώνει ευτυχισμένο και έτοιμο να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του.