Τετάρτη 08 Μαΐου 2024 -

εξπρές



"Έγλημα στο Όριεντ Εξπρές" στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη

 

Το συγκλονιστικό έργο της Άγκαθα Κρίστι, έρχεται τον Νοέμβριο στο Θέατρο Δανδουλάκη. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα η απόδοση του πασίγνωστου μυθιστορήματος σε θεατρικό έργο που έκανε ο Κεν Λούντβιχ, αναμένεται να συναρπάσει και να συγκινήσει.



Εξπρές επιστροφές ΦΠΑ. Ποιες επιχειρήσεις αφορά

Ανάσα ρευστότητας για περίπου 2.000 επιχειρήσεις δίνει απόφαση του διοικητή της ΑΑΔΕ κ Γιώργου Πιτσιλή για άμεση, χωρίς ελέγχους, επιστροφή ΦΠΑ με μόνη προϋπόθεση να είναι συνεπείς στις φορολογικές τους υποχρεώσεις.



Προσλήψεις στο Δημόσιο με διαδικασίες εξπρές: 816 μόνιμοι και εποχικοί

Σε υπουργεία ΔΕΚΟ και υπηρεσίες του Δημοσίου αναμένεται να γίνουν 816 προσλήψεις με διαδικασίες εξπρές έως μέσα στον Ιούλιο.

Πρόκειται για 295 μόνιμες θέσεις και 521 θέσεις εποχικών υπαλλήλων. 

Οι ειδικότητες:



Στο σφυρί με διαδικασίες εξπρές Εφιάλτης για την πρώτη κατοικία οι ανεξέλεγκτοι πλειστηριασμοί

Την πόρτα χιλιάδων ιδιοκτητών ακινήτων χτυπά ο εφιάλτης των μαζικών πλειστηριασμών ακινήτων χωρίς καμία προστασία για την πρώτη κατοικία.



Τελευταία ευκαιρία για εσάς: Βγείτε στη σύνταξη από τα 57,8 σας χρόνια

Δέκα αλλαγές στη διαδοχική ασφάλιση ανοίγουν το δρόμο για πιο γρήγορη έξοδο στη σύνταξη ακόμη και από τα 57,8 για όσους ασφαλίστηκαν στο ΙΚΑ και στη συνέχεια προσλήφθηκαν στο Δημόσιο, ενώ για περιπτώσεις διαδοχικής με πρώτο φορέα το ΙΚΑ και τελευταίο τον ΟΑΕΕ, η έξοδος για σύνταξη καθορίζεται από τα 58,5 σε περιπτώσεις γυναικών, μητέρων με ανήλικο και ανδρών με 35ετία.



Ερχονται αλλαγές-εξπρές σε Λύκειο και Πανελλαδικές

Το υπουργείο Παιδείας «ανέβασε» στην ιστοσελίδα του το χρονοδιάγραμμα του τριετούς σχεδίου του για την Παιδεία.