Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ



Το εντυπωσιακό βίντεο από την εξουδετέρωση οβίδας στο βυθό

Εντυπωσιακά είναι τα πλάνα από την εξουδετέρωση οβίδας στο βυθό της Κρήτης.

Σύμφωνα με το τοπικό biskotto.gr, η ειδική ομάδα των βατραχανθρώπων - πυροτεχνουργών εξουδετέρωσε το πρωί της Δευτέρας 15 Ιουλίου, οβίδα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου που εντόπισαν πριν λίγες ημέρες στην περιοχή «Μέρη Πηγάδι».



Ξεκινάει η επιχείρηση για την εξουδετέρωση βόμβας που εντοπίστηκε στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Ελευσίνας

Ξεκίνησε η επιχείρηση για την εξουδετέρωση βόμβας από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο που εντοπίστηκε στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Ελευσίνας, στην 112 Πτέρυγα Μάχης.



Σαουδική Αραβία: Εξουδετερώθηκε επίδοξος βομβιστής-καμικάζι

Στελέχη των σαουδαραβικών σωμάτων ασφαλείας εξουδετέρωσαν έναν άνδρα ο οποίος φέρεται να φορούσε γιλέκο με εκρηκτικά στην πόλη Αλ Μπουκαϊρίγια, τραυματίζοντάς τον σε ανταλλαγή πυρών, ;όπως γνωστοποίησε εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών με ανακοίνωση που δημοσιοποίησε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα.



Άνδρες της διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών εξουδετέρωσαν βλήματα του Β' ΠΠ

Στελέχη της διοίκησης Υποβρύχιων Καταστροφών του Πολεμικού Ναυτικού προχώρησαν στην εξουδετέρωση 2 βλημάτων πυροβολικού του Β' Παγκοσμίου Πολέμου -μέσω ελεγχόμενης έκρηξης- στη θαλάσσια περιοχή του ακρωτηρίου της Μούντας στην Κεφαλονιά. 



Αυτό το φρούτο εξοντώνει τα καρκινικά κύτταρα

Ο καρκίνος του παχέος εντέρου είναι ο δεύτερος συχνότερος καρκίνος στις γυναίκες και ο τρίτος συχνότερος στους άνδρες.

Εργαστηριακά πειράματα Αμερικανών ερευνητών έδειξαν ότι συστατικά που περιέχονται σε ένα αγαπημένο καλοκαιρινό φρούτο, μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι σύμμαχοι στη μάχη κατά του καρκίνου του παχέος εντέρου.



Επίθεση Λονδίνο: Οκτώ αστυνομικοί πυροβόλησαν τουλάχιστον 50 φορές για να εξουδετερώσουν τους δράστες

Οκτώ αστυνομικοί πυροβόλησαν πάρα πολλές φορές προκειμένου να σταματήσουν τους τρεις δράστες της επίθεσης στο Λονδίνο, οι οποίοι φαίνονταν πως ήταν βομβιστές αυτοκτονίας που φόραγαν γιλέκα με εκρηκτικές ύλες, δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας της βρετανικής αστυνομίας.