Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Εξοικονομώ κατ' οίκον



Εξοικονομώ κατ' Οίκον: 5.000 αιτήσεις σε Αττική και Ν. Αιγαίο την πρώτη μέρα

Περίπου 5.000 νοικοκυριά στην Αττική και το Νότιο Αιγαίο οριστικοποίησαν την αίτηση υπαγωγής στο Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ΄ οίκον ΙΙ» την πρώτη ημέρα ενεργοποίησης του προγράμματος στις εν λόγω Περιφέρειες.



Νέο φιάσκο με το Εξοικονομώ κατ΄οίκον

Με  τα νεύρα των ενδιαφερόμενων προς ένταξη στο νέο Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον συνεχίζει να παίζει η ηλεκτρονική πλατφόρμα που κανονικά θα άνοιγε από σήμερα το πρωί στις 8:00, για κάποιες περιφέρειες της χώρας.



Φιάσκο με το πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ' οίκον» - Απίστευτη ταλαιπωρία για χιλιάδες νοικοκυριά

Με το χρονικό μιας προδιαγεγραμμένης πορείας παρομοιάζουν στην αγορά, τη χθεσινή απόφαση του υπουργού Περιβάλλοντος να παγώσει την ηλεκτρονική πλατφόρμα υποδοχής αιτήσεων για το νέο «Εξοικονομώ Κατ΄Οίκον ΙΙ» που άνοιξε επεισοδιακά το πρωί και έκλεισε το απόγευμα χωρίς να υποδεχτεί ούτε μία αίτηση!



Εξοικονομώ Κατ' Οίκον: Πώς θα μπείτε στο πρόγραμμα

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος υπέγραψε την Υπουργική Απόφαση με την οποία ορίζονται οι όροι και οι προϋποθέσεις για να ενταχθεί κάθε ενδιαφερόμενος στο επιδοτούμενο πρόγραμμα ενεργειακών παρεμβάσεων. Στα 500 εκατ. ευρώ ο συνολικός προϋπολογισμός.



Ποιοι είναι οι όροι ένταξης στο Εξοικονομώ Κατ' Οίκον

Ανοίγει τις επόμενες ημέρες η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων για την υπαγωγή στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ' οίκον». 



Εξοικονομώ Κατ' Οίκον: Ποιοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Υποβολή αιτήσεων, προϋποθέσεις

Ολοκληρώθηκε η διαμόρφωση του οδηγού εφαρμογής του προγράμματος και ανοίγει ο δρόμος για την υλοποίησή του.

Ξεκινά εντός των επόμενων ημερών η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων. Ποια είναι η διαδικασία και ποιοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Τι θα ισχύσει για τις πολυκατοικίες.