Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

exit polls



Κύπρος: Επανεκλογή Αναστασιάδη δείχνουν τα exit polls

Επανεκλογή του Νίκου Αναστασιάδη προσβλέπουν τα exit polls που δημοσιοποίησαν στις 18:00 ακριβώς τα τηλεοπτικά κανάλια της Κύπρου.



Αναγνώρισε την ήττα του ο Σουλτς

Τα πρώτα exit polls μετά τις γερμανικές εκλογές ανακοινώθηκαν. Και σήμαναν την… πανωλεθρία για τον Μάρτιν Σουλτς!

Το CDU της Άνγκελα Μέρκελ συγκέντρωσε περίπου 32,5%. Στον αντίποδα, το SPD του πρώην προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου συγκέντρωσε μόλις 20%.



Γερμανικές εκλογές : Το πρώτο exit poll

Έκλεισαν στις 7 το απόγευμα ώρα Ελλάδος οι κάλπες για τις ομοσπονδιακές εκλογές στη Γερμανία, με την Άνγκελα Μέρκελ να είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την τέταρτη θητεία της στην Καγκελαρία.



Γαλλικές εκλογές: Θρίαμβος Μακρόν

Πρωτιά στο κόμμα του Γάλλου προέδρου Εμμανουέλ Μακρόν με 32,2% δίνουν τα exit polls τα οποία ανακοινώθηκαν με το κλείσιμο της κάλπης στη Γαλλία. Στη δεύτερη θέση το κόμμα «οι Ρεμπουμπλικάνοι» με 21,5%.



Βρετανικές εκλογές: Νίκη της Μέι με 314 έδρες δείχνουν τα exit polls

Η ώρα της κρίσης πλησιάζει καθώς η Βρετανία αγωνιά για την έκβαση της εκλογικής αναμέτρησης που διεξήχθη στη σκιά των πρόσφατων τρομοκρατικών επιθέσεων σε Λονδίνο και Μάντσεστερ, ενώ έντονο είναι το ευρωπαϊκό ενδιαφέρον ειδικά όσον αφορά στις διαπραγματεύσεις για το Brexit.

Το exit poll



Exit polls: Νίκη Μέρκελ στη Βόρεια Ρηνανία - Βεστφαλία

Οι Χριστιανοδημοκράτες (CDU) της καγκελαρίου της Γερμανίας Άγγελας Μέρκελ είναι οι νικητές στις τοπικές εκλογές που διεξήχθηκαν σήμερα στο κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας- Βεστφαλίας, καταδεικδύουν τα exit poll.