Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Εξεταστική Επιτροπή



Στις 20 Μαΐου στην Ολομέλεια της Βουλής το πόρισμα της Εξεταστικής για τα Τέμπη

Στην Ολομέλεια της Βουλής θα διεξαχθεί το πρωί της Τετάρτης 20 Μάϊου η συζήτηση και ψήφιση του πορίσματος της Εξεταστικής Επιτροπής «για την διερεύνηση του εγκλήματος των Τεμπών και όλων των πτυχών που σχετίζονται με αυτό».



Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου το πόρισμα για το έγκλημα στα Τέμπη

Τέσσερις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, το μεσημέρι της Τρίτης (12/3), κατέθεσαν στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη, το πόρισμα των μελών του κόμματος που συμμετείχαν στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για το έγκλημα στα Τέμπη.



Εξεταστική για τα Τέμπη: Καθυστέρηση της έναρξης της συνεδρίαση λόγω της παρουσίας της Ζ.Κωνσταντοπούλου

Πριν από την έναρξη των σημερινών εργασιών της Εξεταστικής Επιτροπής για τα Τέμπη, σημειώθηκε ένταση αφού η Ζωή Κωνσταντοπούλου, εισήλθε στην αίθουσα, παρά το γεγονός ότι είχε αποβληθεί.



Εξεταστική Επιτροπή – Β.Κόκκαλης: «Η δικογραφία των Τεμπών ήρθε μισή – Να λάμψει η αλήθεια»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλης Κόκκαλης, δήλωσε πως «η δικογραφία για τα Τέμπη ήρθε μισή», καθώς όπως υποστήριξε, απουσιάζουν οι απολογίες κατηγορουμένων όπως και έγγραφα που προσκόμισαν οι μάρτυρες.



Τέμπη: Πρόσβαση των μελών της Εξεταστικής στη δικογραφία του ανακριτή Λάρισας ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Την πρόσβαση των μελών της εξεταστικής επιτροπής «για τη διερεύνηση του εγκλήματος των Τεμπών» στη δικογραφία του εφέτη-ανακριτή Λάρισας, ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.



Εξεταστική Επιτροπή: Με τον Θ.Πλεύρη ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις των μαρτύρων

Σήμερα Τρίτη (20/2), ολοκληρώθηκαν με την κατάθεση του Θάνου Πλεύρη οι καταθέσεις των μαρτύρων της Εξεταστικής Επιτροπής που διερευνά τα αίτια του εγκλήματος των Τεμπών που οδήγησε στο θάνατο τουλάχιστον 57 άτομα.