Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

εξέδρα



Ισπανία: 266 τραυματίες από κατάρρευση εξέδρας σε φεστιβάλ μουσικής

Σε 266 υπολογίζονται οι τραυματίες, εκ των οποίων οι πέντε σοβαρά, από την κατάρρευση χθες το βράδυ μιας ξύλινης εξέδρας σε φεστιβάλ μουσικής που γινόταν σε παραλία της βορειοδυτικής Ισπανίας, μετέδωσε το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο RTVE.



Ο Μίκης Θεοδωράκης απευθύνει μήνυμα στον ελληνικό λαό

Το μήνυμα για όλους τους Έλληνες στέλνει τώρα ο Μίκης Θεοδωράκης για ένωση των Ελλήνων για τον ίδιο σκοπό «Η Μακεδονία είναι ελληνική» και το λέει ένας Έλληνας σύμβολο.

Ιστορική στιγμή για την Ελλάδα. Ο Μίκης Θεοδωράκης απευθύνει μήνυμα στον ελληνικό λαό συγκινημένος αλλά με δυνατή ηρωική φωνή.



Θα φρουρείται όλο το βράδυ η εξέδρα στο Σύνταγμα

Υπό φρούρηση τόσο από τους διοργανωτές όσο και από αστυνομικούς θα είναι όλη τη νύχτα η εξέδρα που έχει στηθεί στην πλατεία Συντάγματος για το συλλαλητήριο της Κυριακής.

Η κατασκευή της μεγάλης εξέδρας έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και μένει να τοποθετηθεί το πίσω μέρος της στο οποίο θα αναγράφεται το σύνθημα "Μακεδονία σημαίνει Ελλάδα".

 



Έπιασε φωτιά σε εξέδρα στον αγώνα Γιούνγκ Μπόις-Ολυμπιακού

Φωτιά ξέσπασε σε μία από τις εξέδρες του γηπέδου, όπου πραγματοποιείται ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Γιούνγκ Μπόις. Η φωτιά ξεκίνησε λίγο μετά τη σέντρα του αγώνα.

Στο πέταλο των φανατικών οπαδών πίσω από την εστία της Γιούνγκ Μπόις, οι οπαδοί των Ελβετών έβαλαν φωτιά στα πλαστικά καθίσματα του γηπέδου.



Νέα κοιτάσματα φυσικού αερίου απέκτησε η Energean Oil στο Ισραήλ

"Νέα δεδομένα στον επιχειρηματικό αλλά και στον γεωπολιτικό χάρτη της ευρύτερης περιοχής δημιουργούνται με την συμφωνία που επιτεύχθηκε μεταξύ των Delek Drilling και Avner OilExploration και της Energean Oil & Gas για τα κοιτάσματα φυσικού αερίου Karish και Tanin που βρίσκονται στο Ισραήλ" όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.



Εξέδρα πετρελαίου τάραξε τα ήρεμα του Ελαφονησίου! (Φωτό)

Αντιμέτωποι με μια διαφορετική εικόνα από αυτήν που έχουν συνηθίσει ήρθαν χθες κάτοικοι και επισκέπτες της περιοχής του Ελαφονησίου. 

Η εικόνα χθες στα ανοιχτά της θάλασσας είχε μια"παραφωνία". Στο καθαρό τοπίο είχε ξεπροβάλει μια μεγάλη εξέδρα πετρελαίου.