Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020 -
Ξάστερος ουρανός

13 °C

Σήμερα, 28. Φεβρουαρίου 2020

εξαγγελίαΤα πέντε εμβληματικά έργα του σχεδίου Μητσοτάκη

Την κατεδάφιση των φυλακών Κορυδαλλού και τη δημιουργία στη θέση τους ενός μεγάλου πάρκου που θα περιλαμβάνει χώρους άθλησης και πολιτισμού με έμφαση στην καλλιτεχνική δημιουργία των νέων προανήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης.

 «Τρέχουν» οι υπηρεσίες για να καταβάλουν τη μισή 13η σύνταξη: Πόσοι και πώς τη δικαιούνται

Στο φούλ δουλεύουν οι μηχανές της ΗΔΙΚΑ μετά και την κατάθεση της σχετικής τροπολογίας τη Δευτέρα στη Βουλήπροκειμένου να υπολογιστεί το ποσό του μποναμά που θα πιστωθεί στις 22 Δεκεμβρίου σε  1,6 εκατομμύρια επί συνόλου 2,7 εκατ. συνταξιούχων.Ρήτρα νησιωτικότητας εξαγγέλλει ο Τσίπρας από τη Νίσυρο

Στην αναστολή αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά του βορείου και του ανατολικού Αιγαίου θα αναφερθεί εκτενέστερα ο Αλέξης Τσίπρας κατά την επίσκεψή του στη Νίσυρο, αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.

Ακόμα, ο πρωθυπουργός θα εξαγγείλει την ενσωμάτωση της ρήτρας νησιωτικότητας στο Σύνταγμα, ενόψει της συνταγματικής αναθεώρησης. Επικαιροποιημένο Μνημόνιο: "Επι ξύλου κρεμάμενη" η εξαγγελία για έκτακτη οικονομική ενίσχυση στους αδύναμους

Αυτή είναι η πρόβλεψη του 3ου Μνημονίου, όπως επικαιροποιήθηκε μετά από την περιπετειώδη ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης και ως εκ τούτου γεννά ερωτήματα η εξαγγελία του νέου υπουργού Επικρατείας Χ. Βερναρδάκη στο Real fm για παροχή έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης σε χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους, κατόπιν συνεννόησης με τους δανειστές.