Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

εξαφανισμενος



Μυστήριο με τη φωτιά στη Ζαχάρω: Βρέθηκε τραυματισμένος ένας 86χρονος που είχε εξαφανιστεί

Νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας, ξέσπασε μεγάλη φωτιά στην περιοχή Ρεβελέικα, στον Δήμο Ζαχάρως.

Για την επιχείρηση κατάσβεσης κινητοποιήθηκαν 22 πυροσβέτες με 11 οχήματα και έξι άτομα πεζοπόρο, ενώ μέχρι να πέσει το φως του ήλιου, στην κατάσβεση συμμετείχαν 2 αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο.



Νεκρός εντοπίστηκε ο 85χρονος που είχε εξαφανιστεί στις Συκιές Θεσσαλονίκης

Νεκρός βρέθηκε ο 85χρονος Αλέξανδρος Αποστολίδης, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από τις 14 Απριλίου στην περιοχή των Συκεών στη Θεσσαλονίκη.

Ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε νεκρός σε ρέμα στις Συκιές από διερχόμενο, ο οποίος και ειδοποίησε την Αστυνομία, όπως αναφέρει το thestival.



Θεσσαλονίκη: Οκτώ ημέρες αγωνίας για τον εξαφανισμένο Αλέξανδρο Τανίδη

Τα ίχνη του 17χρονου χάθηκαν στις 21 Φεβρουαρίου στην Πυλαία...

Ο Αλέξανδρος έχει καστανά μαλλιά, πράσινα μάτια, έχει ύψος 1,66 μ. και ζυγίζει 70 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο μπουφάν και μαύρο παντελόνι φόρμας.



Θρίλερ στην Αλόννησο: Ανατριχιαστικό μήνυμα εξαφανισμένου στη μητέρα του

Ενα χρόνος συμπληρώθηκε από την ημέρα που χάθηκαν μυστηριωδώς τα ίχνη του 30χρονου Γιώργου Καραμιχαηλίδη στην Αλόννησο και ακόμα η υπόθεση παραμένει στο σκοτάδι.



Ο εξαφανισμένος πρωθυπουργός και οι... ρακέτες με τον Καρανίκα

Με το hashtag #εξαφνισμένος_πρωθυπουργός οι χρήστες του twitter αναζητούν τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος δεν έχει κάνει καμία δημόσια δήλωση ή εμφάνιση, παρά το γεγονός ότι η Ανατολική Αττική, καθώς και άλλες περιοχές της χώρας, όπως η Ζάκυνθος και η Ηλεία, έχουν παραδοθεί στις φλόγες.

Μήπως παίζει ρακέτες με τον Καρανίκα; είναι μία από τις θεωρίες...



Εξαφανισμένος για 1 μήνα βρέθηκε με τον πιο απίστευτο τρόπο! (φώτο+βίντεο)

Σενάριο ταινίας θυμίζει η βόλτα ενός19χρονου από το Πλίμουθ, που φώναξε μέσα σε μια τρυπά και από μέσα άκουσε κάποιον να του απαντά!

Η έκπληξη για τον Άιζακ Έρλνιγνκτον έγινε ακόμα μεγαλύτερη όταν αποδείχθηκε ότι ο άνδρας που του φώναξε μέσα από την τρύπα στην πραγματικότητα ήταν του 51χρονου Τζέιμς Τόμσον τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί εδώ και ένα μήνα.