Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Euroleague



Αυτά είναι τα μπάτζετ της Euroleague – Πού βρίσκονται Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

Η ισραηλινή ιστοσελίδα «Israel Hayom» αποκαλύπτει τα μπάτζετ όλων των ομάδων της Euroleague, με τα νούμερα σε ορισμένες περιπτώσεις να ζαλίζουν και φυσικά με ελληνικό ενδιαφέρον.



Euroleague: Sold out το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Μέσα σε μόλις 2,5 ώρες εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό (14/3, 19:45) για την 29η αγωνιστική της Euroleague.



Euroleague: Παναθηναϊκός – Παρτιζάν με στόχο τη συνέχιση του νικηφόρου σερί

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί την Παρτιζάν στο κατάμεστο ΟΑΚΑ (19/1, 21:15) για την 22η αγωνιστική της Euroleague, με στόχο να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του στη διοργάνωση.



Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος χαρακτήρισε τσίρκο τη Euroleague λόγω της διαιτησίας – «Όσους Άραβες και να φέρετε»

Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 92-87 από την Παρτιζάν στην παράταση στην «Stark Arena» του Βελιγραδίου για την 11η αγωνιστική της Euroleague το βράδυ της Πέμπτης και σήμερα (1/12), ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ξέσπασε κατά της διαιτησίας και της διοργανώτριας αρχής, χαρακτηρίζοντάς την τσίρκο!



Παπαγιάννης: Οι φίλαθλοί μας πικράθηκαν με την ήττα από τον Ολυμπιακό

Ο Γιώργος Παπαγιάννης σχολίασε την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και απεύθυνε κάλεσμα στους φιλάθλους του «τριφυλλιού» να δώσουν το παρών στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα με τον Χολαργό (6/1) όπου τα έσοδα θα διατεθούν για κοινωφελείς σκοπούς.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο esake.gr:



Final Four του 2020 στο Καλλιμάρμαρο σκέφτεται η Euroleague

Οι άνθρωποι της Euroleague θέλουν ένα σπουδαίο Final Four στην Αθήνα και σκέφτονται την διεξαγωγή των αγώνων της διοργάνωσης του 2020 στο Καλλιμάρμαρο!