Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Euro



Συνάντηση Ελλάδας-Βουλγαρίας-Σερβίας-Ρουμανίας στη Σόφια για Μουντιάλ 2030 και Euro 2028

Στη Σόφια πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου η τετραμερής συνάντηση Ελλάδας, Βουλγαρίας, Σερβίας και Ρουμανίας, με σκοπό την προετοιμασία της κοινής υποψηφιότητας για τη διεκδίκηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2028 και του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2030.



Τι χρειάζεται για να πάει στο Euro η Εθνική ελπίδων

Στις 12 Οκτωβρίου στην Κροατία θα κριθεί η πρωτιά στον 1ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21 με την Ελλάδα να ευνοείται και σε ενδεχόμενη ισοπαλία.



Δήλωση με νόημα από Παπασταθόπουλο: Σταματάω από την Εθνική αν δεν προκριθούμε στο Euro

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, αποκάλυψε πως εάν η εθνική ομάδα δεν μπορέσει να προκριθεί στο Euro, τότε προτίθεται θα κρεμάσει τη φανέλα με το εθνόσημο.

Ο 29χρονος άσος, είπε πως ήταν αποτυχία ο αποκλεισμός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος από την τελική φάση του Μουντιάλ 2018, τονίζοντας ότι ευθύνη γι` αυτό έχει ο προπονητής αλλά και οι παίκτες.



Σαν σήμερα το έπος της Ελλάδας: Οταν η Εθνική ομάδα έφτανε στην κορυφή της Ευρώπης (Βίντεο)

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, οι Έλληνες (σε όλο τον κόσμο) δεν πρόκειται να ξεχάσουν ποτέ εκείνη τη βραδιά. Εκείνη τη μαγική βραδιά που όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης υποκλίθηκε στον Ότο Ρεχάγκελ και τους πολεμιστές του, οι οποίοι μας οδήγησαν στην κορυφή της Ευρώπης.



Σήκωσαν στα χέρια τον Φερνάντο Σάντος

Του αξίζει, τι να λέμε τώρα... Ο Φερνάντο Σάντος οδήγησε την Πορτογαλία στο μεγαλύτερο μέχρι τώρα επίτευγμα της ιστορίας της και φυσικά οι παίκτες του τον αποθέωσαν. 

Τον αποθέωσαν γιατί ξέρουν πόσο μεγάλο μερίδιο έχει ο άλλοτε κόουτς της Εθνικής στην κατάκτηση του Euro. 



Ρονάλντο: Περίμενα δώδεκα χρόνια αυτή τη στιγμή

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, που αγωνίστηκε μόλις 25΄στον τελικό, τόνισε πως ζήτησε από τον Θεό να του δώσει άλλη μια ευκαιρία να κατακτήσει το τρόπαιο και θεωρεί πως το άξιζαν με την πορεία τους στη διοργάνωση. Τόνισε πως πίστευε σε αυτούς τους συμπαίκτες για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και τη συγκεκριμένη τη θεωρεί μια από τις ευτυχέστερες της καριέρας του.