Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

ετους



Εκδόθηκαν 18.500 εφάπαξ από την αρχή του έτους

Από την αρχή του έτους το Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών (ΕΤΕΑΕΠ) εξέδωσε 18.500 αποφάσεις εφάπαξ παροχών, συνολικής δαπάνης 303 εκατ. ευρώ, με αποτέλεσμα οι ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις του να σημειώσουν ποσοστιαία μείωση της τάξης του 35%.



Ο Τραμπ θα «δωρίσει τον μισθό του στο τέλος του έτους»

Η άποψη του Ντόναλντ Τραμπ για τους εκπροσώπους του Τύπου ήταν κάτι περισσότερο από σαφής κατά τη διάρκεια της προεκλογικής καμπάνιας, ενώ μετά τη νίκη του κήρυξε ανοιχτό πόλεμο στα ΜΜΕ.



Ολάντ: Έως το τέλος του έτους το Brexit

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ δέχτηκε σήμερα ότι η Βρετανία δεν πρόκειται να επισημοποιήσει την έξοδό της απο την Ευρωπαϊκή Ένωση παρά μόνο "στο τέλος του έτους", όπως είπε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά τη λήξη της συνόδου κορυφής της Ομάδας των 20 (G20) στο Χανγκτζόου της Κίνας.



Μετά τις διακοπές, έρχεται η "λυπητερή" : 23,3 δισ. ευρώ ως το τέλος του έτους

Θα μπορούσε να υποστηρίξει κανείς ότι αυτή είναι η συνήθης εικόνα κάθε χρόνου, αφού... παραδοσιακά ο όγκος των φορολογικών υποχρεώσεων που απορρέουν από το εισόδημα, την ιδιοκτησία ακινήτων και αυτοκινήτων, πέφτει τους τελευταίους μήνες του έτους.



Τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρό μωρό ενός έτους

Τραγωδία με  αγοράκι, μόλις ενός έτους, όταν παρασύρθηκε από το φορτηγό, στον οικισμό Αγία Σοφία, στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.

Ο οδηγός του φορτηγού εγκατέλειψε τον τόπο του δυστυχήματος και αναζητείται.

Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 4 το απόγευμα.

Προανάκριση κάνει το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας.



Καλαντώνης: Εάν κλείσει η συμφωνία, θα έχουμε άρση των capital controls μέχρι το τέλος του έτους

"Έως το τέλος του χρόνου θα έχουν εξαφανιστεί τελείως, ή σχεδόν ολοκληρωτικά, τα capital controls, εάν κλείσει η συμφωνία (σ.σ. με τους εταίρους και δανειστές) μέσα στον επόμενο μήνα.