Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

ετων



Συγκλονιστικό! Ήταν μόλις τριών ετών όταν ξέφυγε από την προσοχή των γονιών της [ΒΙΝΤΕΟ]

Η Qifeng ήταν μόλις 3 χρόνων όταν χάθηκε σε πολυσύχναστο δρόμο της Κίνας, όταν για λίγα δευτερόλεπτα ξέφυγε από την προσοχή των γονιών της.



Στην εντατική άφησε την τελευταία του πνοή ένα κοριτσάκι 2,5 ετών

Ένα κοριτσάκι 2,5 ετών από τη Ζάκυνθο, έχασε τη ζωή του, παρά τις προσπάθειες να διασωθεί και την αεροδιακομιδή του με σκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στην Πάτρα.



Απεβίωσε σε ηλικία 87 ετών ο Χέλμουτ Κολ

Απεβίωσε σε ηλικία 87 ετών ο άλλοτε καγκελάριος της Γερμανίας και πολιτικός πατέρας της σημερινής καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ, όπως μετέδωσε την Παρασκευή η ηλεκτρονική έκδοση της BILD.



Αυστρία: Απαγορεύει το κάπνισμα σε νέους κάτω των 18 ετών

Στην απαγόρευση του καπνίσματος σε άτομα κάτω των 18 ετών προχωρά η Αυστρία από τα μέσα του 2018, έπειτα από τη συμφωνία που επιτεύχθηκε μεταξύ των εκπροσώπων των εννέα αυστριακών ομόσπονδων κρατιδίων.



Έφυγε από τη ζωή στα 47 του χρόνια ο ηθοποιός Δημήτρης Μενούνος

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Μενούνος, έπειτα από δίμηνη μάχη με την επάρατη νόσο. Ήταν μόλις 47 ετών. Η είδηση του θανάτου του ηθοποιού και παρουσιαστή βύθισε σε πένθος την οικογένειά του και τους ανθρώπους που τον γνώρισαν από κοντά και είχαν συνεργαστεί μαζί του. 



Είμαι 32 ετών. Να γιατί μου αρέσει να ζω στην Ελλάδα της κρίσης

Γιατί μου αρέσει να ζω στην Ελλάδα της κρίσης

Τα τελευταία χρόνια έχουν γραφτεί εκπληκτικά κείμενα από ανθρώπους που αποφάσισαν να φύγουν από την Ελλάδα και να αναζητήσουν την τύχη τους και μια καλύτερη ζωή στο εξωτερικό.