Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΟ



Εθνική πόλο: Tην ώρα που ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου πανηγύριζε στο Τόκιο καιγόταν το σπίτι του στην Αγία Άννα

Η Ελλάδα εξασφάλισε το 1ο της μετάλλιο, μετά την επικράτησή της με 9-6 της Ουγγαρίας και την Κυριακή, θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο στον τελικό με Σερβία.



Κορωνοϊός: Ακόμα ένα θετικό κρούσμα στην Εθνική πόλο

Σε έξι συνολικά ανέρχονται τα κρούσματα του κορωνοϊού στις εθνικές ομάδες υδατοσφαίρισης ανδρών και γυναικών. Και αυτό γιατί, όπως γνωστοποίησε σήμερα (6/8) η ΚΟΕ, στα αρχικά πέντε θετικά δείγματα προστέθηκε χθες «και άλλο ένα αθλητή που βρισκόταν στη "γκρίζα" ζώνη, στον αρχικό έλεγχο (1/8)».



Η Εθνική πόλο συνέτριψε τις ΗΠΑ και προκρίθηκε στους «8» του κόσμου!

Η Ελλάδα με 4 γκολ του Γενηδουνιά κέρδισε με 11-9 τις ΗΠΑ και προκρίθηκε στους «8» στο Παγκόσμιο της Κορέας. Με Ιταλία για τους «4».

Στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Νοτίου Κορέας προκρίθηκε η εθνική Ελλάδος κερδίζοντας με 11-9 τις ΗΠΑ και θα παλέψει πλέον την Τρίτη (12:30) με την Ιταλία για μια θέση στους «4».



"ΚΛΕΙΔΩΣΕ": Παγκόσμιοι Πρωταθλητές οι έφηβοι στο πόλο!

Έγραψε ιστορία στο Σομπατέλι η Εθνική Εφήβων. Τα αγόρια του Δημήτρη Κραβαρίτη επικράτησαν στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος με 9-8 επί της Ισπανίας και ανέβηκαν στην κορυφή του κόσμου.



Δείτε τον αγώνα της εθνικής ζωντανά

Η Εθνική Νέων του Τεό Λοράντου έχει εντυπωσιάσει στο τουρνουά με το πάθος και τη μαχητικότητα της και δείχνει ικανή να κατακτήσει το χρυσό κόντρα στην Κροατία.



Προκρίθηκε η Εθνική Πόλο στους 8!

Στην οκτάδα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης κατάφερε να προκριθεί η Εθνική πόλο των ανδρών.

Χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο στους Ιάπωνες, η Εθνική μας επικράτησε με σκορ 14-4 της αντιπάλου της και πέρασε στους «8» του Παγκοσμίου που διεξάγεται στην Ουγγαρία.