Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Εθνική Λυρική Σκηνή



Η Εθνική Λυρική Σκηνή γιορτάζει την 25η Μαρτίου με έργα Καρρέρ και Σκαλκώτα

Αποσπάσματα από τη Δέσπω και τους Ελληνικούς χορούς θα προβληθούν την Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021 στις 20.00 στο nationalopera.gr, στο Facebook και στο YouTube της ΕΛΣ.



Το τραύμα της γέννησης, το θαύμα της αναγέννησης

Σε μια σχεδόν κατανυκτική ατμόσφαιρα που είχε τη γεύση της νίκης για όσα κατακτήθηκαν και του ενθουσιασμού για όσα σχεδιάζονται, έγινε η συνέντευξη Τύπου της Λυρικής με στόχο να παρουσιαστούν η νέα ταυτότητα και η διεθνής καμπάνια για να κερδίσει η κρατική όπερα μια ξεχωριστή θέση μεταξύ των μεγαλύτερων σκηνών του κόσμου.



Η Λυρική Σκηνή υποδέχεται το 2019 με την όπερα «Σιμόν Μποκκανέγκρα» του Τζουζέπε Βέρντι

Με την αριστουργηματική όπερα «Σιμόν Μποκκανέγκρα» του Τζουζέπε Βέρντι, «ανοίγει» το 2019 η Εθνική Λυρική Σκηνή  στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. 



Ο «Μεγάλος Ερωτικός» του Χατζιδάκι με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη στην Εθνική Λυρική Σκηνή

Με δύο εμβληματικά έργα της σύγχρονης ελληνικής μουσικής δημιουργίας ανοίγει ο Κύκλος Μάνος Χατζιδάκις για τη σεζόν 2018/19.



Η Εθνική Λυρική Σκηνή με «Ναμπούκο» και «Κάρμεν» στο Ηρώδειο

Mε την όπερα του Βέρντι, Ναμπούκο, που θα παρουσιαστεί 1 έως 8 Ιουνίου, η Εθνική Λυρική Σκηνή ανοίγει την αυλαία των φετινών παραστάσεων του Φεστιβάλ Αθηνών στο Ηρώδειο.



Ο Καρυοθραύστης για παιδιά στην Εθνική Λυρική Σκηνή!

Ο Καρυοθραύστης, μια από τις πιο επιτυχημένες παραγωγές του Μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, επιστρέφει σε νέα εκδοχή για παιδιά!