Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ



Ηττήθηκε για ακόμα μία φορά η Εθνική Ελλάδος – Έχασε με 2-0 από την Ιταλία

Η ανανεωμένη και… πειραματική Εθνική του Φαν’τ Σιπ κατάφερε για 60′ να «κλειδώσει» την Ιταλία στο Ολίμπικο και παρά το τελικό 2-0 (Ζορζίνιο 63′, Μπερναντέσκι 78′), η εικόνα της ήταν βελτιωμένη. Στα τελικά του Euro 2020 οι Ατζούρι.



«Ύποπτη διαμόρφωση αποτελέσματος»: Διαβάστε την επιστολή της ΕΟΚ στη FIBA για τον αγώνα Ελλάδα-Τσεχία

Η ΕΟΚ δημοσίευσε την επιστολή διαμαρτυρίας που απέστειλε στη FIBA για τις αποφάσεις των διαιτητών στον αγώνα Ελλάδας-Τσεχίας.

Η Ελληνική Ομοσπονδία κάνει λόγο για «ύποπτη διαμόρφωση αποτελέσματος».

Η επιστολή: 



Ο Αντετοκούνμπο στην Κίνα με την Εθνική Ελλάδος

Ο Greek Freak ανέφερε πως θα βρίσκεται στην Κίνα με την Εθνική Ελλάδας για το Παγκόσμιο, ενώ τόνισε πως ακόμα και τώρα είναι σαν μην έχει κάνει τίποτα, δείχνοντας πως δεν σταματά ποτέ να δουλεύει. «Θέλω να να ζήσω κάθε στιγμή σαν τελευταία. Δεν με νοιάζει αν θα κερδίσω ή θα χάσω. Πριν 7 χρονιά δεν φανταζόμουν πως κάποια στιγμή θα φτάσω εδώ.



«Είμαι χαρούμενος που έπαιξα για πρώτη φορά με την Εθνική Ελλάδος»

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα της Μπενφίκα, όπου μίλησε για την απόφασή του να επιλέξει την Εθνική Ελλάδας, αλλά και για την παρουσία του στους «Αετούς».



Μπασινάς: Η Εθνική Ελλάδος πρέπει να αλλάξει πρόσωπο

Για το όραμα που έχει για την εθνική Ελλάδος, για την έδρα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, αλλά και για τα νέα πρόσωπα μίλησε ο Άγγελος Μπασινάς με την νέα του ιδιότητα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο OPEN o νέος τεχνικός διευθυντής της εθνικής Ελλάδος έχουν ως εξής:



Εθνική Ελλάδος: Ήττα από Ελβετία στο άδειο ΟΑΚΑ

Δεν τα κατάφερε η Εθνική Ελλάδος, στο πρώτο της φιλικό μετά το τέλος των Προκριματικών του Μουντιάλ, αφού σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, έχασε με 1-0 από την Ελβετία, η οποία και προετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στη μεγάλη διοργάνωση του καλοκαιριού.