Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Εθνική Ελλάδας



Σοκ στην Εθνική: Θετικό πρώτο δείγμα διεθνή σε έλεγχο αντί-ντόπινγκ στην Γεωργία

Θετικό ήταν το πρώτο δείγμα διεθνή έλληνα ποδοσφαιριστή που μετείχε στην αποστολή της Εθνικής στην Τιφλίδα.

Ο ιστότοπος «dikisports» αποκάλυψε πως το πρώτο δείγμα βρέθηκε θετικό και αναμένεται η εξέταση του δεύτερου δείγματος, το οποίο προέρχεται από την ίδια διαδικασία λήψης, ώστε να διαπιστωθεί πως το αποτέλεσμα είναι σωστό, σύμφωνα με το gazzetta.gr.



Ρεχάγκελ για το έπος του Euro 2004: Όταν μας πήραν στα σοβαρά είχαμε ήδη πάρει το τρόπαιο

Με το Euro 2024 να πλησιάζει, ο Ότο Ρεχάγκελ θυμήθηκε αυτό του 2004 στο οποίο η Εθνική Ελλάδας κατέρριψε κάθε πρόβλεψη και λογική και έφτασε στην κατάκτηση του τροπαίου, προσπαθώντας να εξηγήσει σε ουγγρικό Μέσο πώς έγινε αυτό.



Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Πάλεψε μέχρι το τέλος η Κατερίνα Στεφανίδη – Τερμάτισε 4η

Στη μάχη για το μετάλλιο ρίχτηκαν η Κατερίνα Στεφανίδη και Νικόλ Κυριακοπούλου αγωνιζόμενες στον τελικό του άλματος επί κοντώ στα απογευματινά αγωνίσματα της 6ης ημέρας του στίβου στους Ολυμπιακούς του τόκιο.

Η Κατερίνα Στεφανίδη κράτησε μέχρι το τέλος στη μάχη. Πέρασε με τη 2η τα 4.80 ενώ απέτυχε και στα 4.90 και κατέκτησε την 4η θέση.



Ολυμπιακοί Αγώνες: Με αντίπαλο την Ουγγαρία στον ημιτελικό της Παρασκευής η Εθνική πόλο

Η Ουγγαρία θα είναι το τελευταίο εμπόδιο της Ελλάδας πριν από τον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο στο πόλο ανδρών.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης του 2020 απέκλεισαν με 15-11 την Κροατία στον 4ο προημιτελικό και θα παίξουν ξανά με την Ελλάδα την Παρασκευή (09:30) στον ημιτελικό.



Ολυμπιακοί Αγώνες: Προκρίθηκε στους «8» η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών

Συνεχίζει την εντυπωσιακή πορεία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, μετά τη νίκη επί της Ουγγαρίας και την ισοπαλία με την παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιταλία, επικράτησε της Ιαπωνίας με 10-9 και βρίσκεται στην πρώτη θέση του Α' Ομίλου, μαζί με τους Ιταλούς.



Ελλάδα-Μαυροβούνιο: Πρεμιέρα σήμερα για την Εθνική στο Μουντομπάσκετ 2019

Στη γραμμή εκκίνησης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 μπαίνει σήμερα η Εθνική Ανδρών. Το Μαυροβούνιο είναι ο πρώτος αντίπαλος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο Μουντομπάσκετ της Κίνας, στον όμιλο της πόλης Ναντζίνγκ.