Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 -
Rain showers

10 °C

Σήμερα, 21. Ιανουαρίου 2019

ΕθνικάΣτρατηγός Φράγκος: Μύδρους για τη Συμφωνία των Πρεσπών - καταγγέλλει συναλλαγή

Βαρυσήμαντη παρέμβαση του Στρατηγό Φράγκου από το Συλλαλήτηριο για την Μακεδονία. Ο επίτιμος Α/ΓΕΣ, εξαπέλυσε μύδρους για τη Συμφωνία των Πρεσπών καταγγέλλοντας συναλλαγή ενώ ζήτησε την παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Αναλυτικά δήλωσε: Ο Πέτρος Γαϊτάνος τραγουδά τον Εθνικό Ύμνο στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία ΒΙΝΤΕΟΟ Σαμαράς παρενέβη στο συλλαλητήριο για τα επεισόδια με αιχμές (βίντεο)

Το παρών στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα έδωσε και ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος με νέα του δήλωση αναφέρεται στα επεισόδια που έγιναν.Αγρότες σχηματίζουν συμβολικό "μπλόκο" για τη Μακεδονία

Στην πλατεία του Πολυκάστρου στο Κιλκίς συγκεντρώθηκαν το πρωί αγρότες διαμαρτυρόμενοι για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Οι αγρότες στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ευζώνων, όπου έστησαν οδόφραγμα με τα τρακτέρ τους, λίγο πριν από το τελωνείο.Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο κέντρο - συγκρούσεις και επεισόδια (βίντεο)

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν παραταχθεί από νωρίς τόσο στη Βουλή, όσο και στο Μέγαρο Μαξίμου, για το συλλαλητήριο της Μακεδονίας.

Φραγμός από κλούβες των ΜΑΤ έχει τοποθετηθεί στη συμβολή Ηρώδου Αττικού και Β. Σοφίας, προκειμένου να μην μπορούν να προσεγγίσουν το Μέγαρο Μαξίμου οι συγκεντρωμένοι.Από νωρίς οι Έλληνες στο κέντρο της Αθήνας για την Μακεδονία

Το Σύνταγμα έχει πλέον αρχίσει να γεμίζει από διαδηλωτές για το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, οι οποίοι ξεκίνησαν να μαζεύονται στο κέντρο της Αθήνας από νωρίς το πρωί.