Δευτέρα 20 Μαΐου 2019 -
Συννεφιά

23 °C

Σήμερα, 20. Μαΐου 2019

ΕθνικάΑλβανική πρόκληση: Εκδίδουν διπλωματικά διαβατήρια και βάζουν την «εθνική Τσαμουριάς» σε διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου!

Εκτός ελέγχου βρίσκονται οι αλβανικές προκλήσεις καθώς αφού πρώτα προχώρησαν στην έκδοση διαβατηρίων, έπειτα έβαλαν την εθνική "Τσαμουριάς" σε διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου!Η Γενοκτονία των Ποντίων

Ένα εκλεκτό τμήμα του Ελληνισμού ζούσε στα βόρεια της Μικράς Ασίας, στην περιοχή του Πόντου, μετά τη διάλυση της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Η άλωση της Τραπεζούντας το 1461 από τους Οθωμανές δεν τους αλλοίωσε το φρόνημα και την ελληνική τους συνείδηση, παρότι ζούσαν αποκομμένοι από τον εθνικό κορμό.

 

Τουρκική φρεγάτα ανάμεσα σε Κέα και Σούνιο - Δείτε ΦΩΤΟ ντοκουμέντο

Η τουρκική φρεγάτα «Σαλίχ Ρέις» εισηλθε εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων και έφτασε μάλιστα μέχρι ανοιχτά του Σουνίου.

Τουρκική φρεγάτα έφτασε μέχρι ανοιχτά του ΣουνίουΠολυάριθμες Τουρκικές παραβιάσεις του FIR Αθηνών - Σημειώθηκε νέο ρεκόρ!

Με άγριες διαθέσεις μπήκε ο θαλασσόλυκος καθώς οι Τούρκοι επανήλθαν στις προκλήσεις τους στο Αιγαίο, με πολυάριθμες παραβιάσεις του FIR Αθηνών, που αποτελεί ρεκόρ για το τελευταίο διάστημα.Αμετακίνητη η Άγκυρα στις παράνομες διεκδικήσεις

Στην πολεμική ρητορική εναντίον της Κυπριακής Δημοκρατίας επιμένει η Τουρκία, η οποία επιχειρεί να νομιμοποιήσει τις παράνομες ενέργειές της στην κυπριακή Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, καθιστώντας κοινωνούς των προθέσεών της ξένους διπλωμάτες.