Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017 -
Ξάστερος ουρανός

23 °C

Σήμερα, 23. Αυγούστου 2017

Εθνικά



H 31η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία παρουσιάζει το έργο της στο ΓΕΣ

Την τρέχουσα εβδομάδα, η 31η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία (31 Μ/Κ ΤΑΞ – «ΚΑΜΙΑ»), παρουσιάζει στο ΓΕΣ το έργο που επιτελεί το προσωπικό της, σε συνδυασμό με την αποστολή και την ιστορία της.



Απίθανος στρατιωτικός γάμος στην Κοζάνη με καψόνια στον γαμπρό (Βίντεο)

Ο γάμος του Γιάννη και της Αναστασίας έγινε το περασμένο Σάββατο (19.08.2017) στην Αγία Παρασκευή της Κοζάνης.

Για τους καλεσμένους, αυτός ο γάμος ήταν ιδιαίτερα ξεχωριστός, καθώς ο Γιάννης είναι στρατιωτικός με τον βαθμό του Λοχαγού και έτσι δεν γλίτωσε τα… καψόνια από τους συναδέλφους του.



Συνεχίζουν απτόητοι τις παραβιάσεις οι Τούρκοι

Τρία ζευγάρια τουρκικών F-16, όλα τους οπλισμένα, προέβησαν σήμερα σε δέκα παραβιάσεις του ελληνικού FIR ενώ δύο μεμονωμένα αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας/ηλεκτρονικού πολέμου CN-235 πέρασαν... "κοκορέτσι", όπως λένε οι πιλότοι, το Αιγαίο, πραγματοποιώντας 34 παραβιάσεις του εθνικού εναερίου χώρου.

Επίσης σημειώθηκαν και επτά παραβάσεις Κανόνων Εναερίου Κυκλοφορίας.



Επιχειρησιακή Εκπαίδευση Δ΄ ΣΣ - Ενεργοποίηση ΤΧΕ ΤΔ 21 Μ/Κ ΣΠ

Στο πλαίσιο των δράσεων αποτροπής και ελέγχου της επιχειρησιακής ετοιμότητας, ενεργοποιήθηκαν και αναπτύχθηκαν τα Τμήματα Χρονικών Ετοιμοτήτων (ΤΧΕ) της Τακτικής Διοίκησης του 21ου Μηχανοκίνητου Συντάγματος Πεζικού (ΤΔ 21ου Μ/Κ ΣΠ «ΔΡΑΜΑ»), την Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017. 



Τελετές ονομασίας των Δοκίμων Εφέδρων Αξιωματικών της 2017 Β΄/ ΕΣΣΟ (Φωτό)

Πραγματοποιήθηκαν στις Σχολές Όπλων και Σωμάτων του Στρατού Ξηράς, οι τελετές ονομασίας των Δοκίμων Εφέδρων Αξιωματικών της 2017 Β΄/ ΕΣΣΟ την Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017.

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα:



Απίστευτη πρόκληση: Ύψωσαν τούρκικη σημαία στο Καστελόριζο;

Ένα ύποπτο περιστατικό που φέρεται να σημειώθηκε στο Καστελλόριζο το βράδυ της Παρασκευής και εξετάζουν οι Αρχές.

Σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων του νησιού, γύρω στις 19:30 το βράδυ της Παρασκευής, άγνωστος ή άγνωστοι φέρεται να ανήρτησαν μία... τουρκική σημαία στο κάστρο του νησιού!