Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

εστίες



Με διάσπαρτες εστίες και χωρίς ενιαίο μέτωπο η πυρκαγιά στην Εύβοια

Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις συνεχίζουν να επιχειρούν για την κατάσβεσης της πυρκαγιάς στην Εύβοια, η οποία ωστόσο δεν παρουσιάζει ενιαίο μέτωπο, αλλά καίει σε διάσπαρτες εστίες.



ΟΗΕ: 270000 άνθρωποι εγκατέλειψαν τις εστίες τους στη Νότια Συρία

Ο αριθμός των ανθρώπων, που έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους στη νοτιοδυτική Συρία ως αποτέλεσμα της κλιμάκωσης των μαχών που σημειώνεται εδώ και δύο εβδομάδες μετά την έναρξη μιας επίθεσης του καθεστώτος στους τομείς που ελέγχονται από τους ανάρτες στη νότια Συρία, έχει ήδη φθάσει τους 270.000 ανθρώπους, ανακοίνωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στην Ιορδανία.



Πέντε αντικείμενα που πρέπει να πετάξεις από το σπίτι σου αμέσως!

Όταν μιλάμε για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει κανείς για να είναι πιο υγιής, συχνά κάνουμε αναφορά στην αγορά νέων πραγμάτων:

Ρούχα προπόνησης, όργανα γυμναστικής, υλικά για υγιεινές συνταγές και άλλα πολλά.

Αλλά η προσπάθεια για να είστε πιο υγιείς δεν αφορά μόνο την προμήθεια των σωστών πραγμάτων, αλλά και τον αποχωρισμό από κάποια άλλα που σας βλάπτουν καθημερινά.



Τραγικό: Σε άθλια κατάσταση οι φοιτητικές εστίες της χώρας

Παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Παιδείας έκαναν χθες φοιτητές του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών, παρουσιάζοντας φωτογραφίες που αποτυπώνουν την τραγική κατάσταση των φοιτητικών εστιών στα ελληνικά πανεπιστημιακά ιδρύματα. 



Γιάννενα: Η εικόνα της άστεγης φοιτήτριας που δύσκολα θα ξεχαστεί – «Βρέθηκε να κοιμάται σε ντουλάπα»!

Οι φοιτητικές εστίες είναι αδύνατο να καλύψουν τις ανάγκες που έχει προκαλέσει η οικονομική κρίση των τελευταίων ετών. Δεκάδες φοιτητές, όπου οι οικογένειές τους έχουν μηδενικό ή ελάχιστο εισόδημα, δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν δωμάτιο.



Πεντακάθαρη Κεραμική Εστία με ένα Tip από τη Δεκαετία του '30

Υπάρχει ένα υλικό που ήδη έχετε στην κουζίνα σας και θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε αποτελεσματικά την κεραμική σας εστία.

Τι θα χρειαστείτε Το μόνο που θα χρειαστείτε για το καθάρισμα της κεραμικής εστίας είναι 1 φλ. μαγειρική σόδα σε σκόνη και δύο πανάκια (ένα στεγνό και ένα νωπό).