Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 -

ΕσπερινόςΚορίνθου: Να αγκαλιάσουμε τους πρόσφυγες – Προσευχή για είρηνη

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος τέλεσε την Ιερά Ακολουθία του Εσπερινού της αποδόσεως του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και την Γ’ Στάση των Χαιρετισμών στον Ι. Ναό Γενεσίου της Θεοτόκου (Παναγίας Γιάτρισσας) στο Λουτράκι, πλαισιούμενος από τον Αιδεσ. Πρωτ/ρο π. Αθανάσιο Κοντογιάννη, τον Εφημέριο του Ι. Ναού Αιδεσ. Πρωτ/ρο π.Πώς θα εορτασθεί η Αγία Αναστασία Φαρμακολύτρια στη Νέα Ιωνία

Με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Αναστασίας της Φαρμακολυτρίας πανηγυρίζει σήμερα και αύριο ο ομώνυμος Ιερός Ναός στον Περισσό της Νέας Ιωνίας, στον οποίο φυλάσσεται απότμημα του Ιερού Λειψάνου της.
Οι ιερές Ακολουθίες θα τελεσθούν σύμφωνα με τα ακόλουθο πρόγραμμα:Ο Πανηγυρικός Εσπερινός του Αγίου Νεκταρίου από την Αίγινα (BINTEO)

Η διαδικτυακή τηλεόραση της Πεμπτουσίας www.pemptousia.tv μετέδωσε ζωντανά τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου το απόγευμα από την Ιερά Μονή Αγίας Τριάδoς στην Αίγινα, τον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό και την Λιτανευτική Πομπή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Νεκταρίου παρουσία πλήθους ευλαβών προσκυνητών από την Ελλάδα και ολόκληρο το

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ – Εσπερινός απο το Βατοπαιδινό Μετόχι

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ – Η Ακολουθία του Εσπερινού από το Βατοπαιδινό Μετόχι του Αγίου Νικολάου στο Πόρτο Λάγος του Νομού Ξάνθης, κατά την εσπέρα της 12ης Μαϊου 2020.

ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ»

 ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ τον Εσπερινό από το Βατοπαιδινό Μετόχι..

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ – Την Aκολουθία του Εσπερινού από το Βατοπαιδινό Μετόχι του Αγίου Νικολάου στο Πόρτο Λάγος του Νομού Ξάνθης, κατά την εσπέρα της 10ης Μαϊου 2020.

ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ