Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Έσπασε



Έσπασε το τζάμι του λεωφορείου 12

Επιβάτης έσπασε το τζάμι της πόρτας του αστικού λεωφορείου της γραμμής 12 του ΟΑΣΘ. Ο οδηγός κατέβασε όλους τους επιβάτες στη στάση. Διαβάστε τι συνέβη.

Το τζάμι της πίσω πόρτας έσπασε με γροθιά επιβάτης σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ το μεσημέρι της Παρασκευής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.



Άνδρας σε αμόκ τα έκανε γυαλιά-καρφιά καταστήματα και τραυμάτισε τρεις ανθρώπους

Τέλος πήρε η παραβατική δράση ενός 42χρονου στο Κάτω Στρέφι που το τελευταίο διάστημα έχοντας αποφυλακιστεί προκαλούσε διαρκώς προβλήματα στην περιοχή, κάνοντας μαρτύριο τη ζωή των κατοίκων. Χθες το απόγευμα σε κατάσταση αμόκ επιτέθηκε και τραυμάτισε τουλάχιστον τρεις άντρες, ενώ προκάλεσε ζημιές σε δύο καταστήματα και πέντε αυτοκίνητα στο Πελόπιο και το Κάτω Στρέφι.



Γορίλας σπάει το προστατευτικό γυαλί σε ζωολογικό κήπο - Δείτε τι ακολούθησε (βίντεο)

Στα πόδια το έβαλαν οι επισκέπτες ζωολογικού κήπου στη Νεμπράσκα όταν ένας γορίλας έσπασε το ένα από τα διαχωριστικά τζάμια που τον κρατούν μακριά.

Δείτε τι επακολούθησε στο βίντεο που ακολουθεί.



Ο Θεσσαλονικιός που έσπασε το άβατο της ρυθμικής κολύμβησης

Ο Βασίλης Γκορτσιλάς είναι ένας αθλητής που σπάει τα στερεότυπα στη συγχρονισμένη κολύμβηση, και παρά το νεαρό της ηλικίας του, είναι αρκετά συνειδητοποιημένος, δυνατός και αποτελεσματικός. Αυτά τα χαρακτηριστικά αρκούν από μόνα τους για να τον κάνουν ώστε να ασχοληθεί με ένα αμιγώς γυναικοκρατούμενο άθλημα σε μια βαθιά συντηρητική χώρα, όπως η Ελλάδα!



Έσπασε η καρέκλα του Προέδρου του Ισραήλ στο δείπνο με Παυλόπουλο

Όλα πήγαιναν κατ’ ευχήν. Όμως, κάποια στιγμή, και ενώ σύμφωνα με τον Βηματοδότη, είχε σερβιριστεί το πρώτο πιάτο, που ήταν ντολμαδάκια, και ετοιμάζονταν να περάσουν στο κυρίως που ήταν λαβράκι, ακούστηκε ένα κρακ!
 


Έσπασε τη σπονδυλική του στήλη σε σχολική άσκηση

Σοκάρουν οι εικόνες από το τρομακτικό ατύχημα μαθητή. Έσπασε τη σπονδυλική του στήλη στη διάρκεια σχολικής άσκησης.

Οι κάμερες από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας στο γυμναστήριο σχολείου της Ρωσίας κατέγραψαν το ανατριχιαστικό ατύχημα.