Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

ΕΣΠΑ



Περισσότερες από 29.000 οι αιτήσεις για επιδότηση μέσω του ΕΣΠΑ στην εστίαση

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολών αιτήσεων για δύο σημαντικές Δράσεις του ΕΠΑνΕΚ (ΕΣΠΑ 2014-2020), που έχουν ως σκοπό την στήριξη των επιχειρήσεων της εστίασης που πληγήκαν λόγω κορωνοϊού.



Έλεγχοι ΣΔΟΕ αποκάλυψαν "πάρτυ" με κονδύλια ΕΣΠΑ

Όργιο διαφθοράς και φοροδιαφυγής, με «ποταμό» πλαστών και εικονικών τιμολογίων, αλλά και κυκλώματα τοκογλυφίας αποκάλυψαν οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ.

Μέσα στο 2018 οι Επιχειρησιακές Διευθύνσεις Σ.Δ.Ο.Ε. Αττικής και Μακεδονίας ολοκλήρωσαν μεγάλο αριθμό υποθέσεων, εκ των οποίων ξεχωρίζουν περιπτώσεις (για ποσά άνω των 300.000 ευρώ) όπως οι εξής:



ΕΕΤΑΑ παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Ξεκινούν οι αιτήσεις

Την Τετάρτη, 13 Ιουνίου, αναμένεται να δημοσιευτεί η προκήρυξη της ΕΕΤΑΑ και να ανοίξει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων από τις ωφελούμενες μητέρες για την ένταξη των παιδιών τους στους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ. Η διαδικασία των δικαιούχων αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί ως τα τέλη Ιουνίου.



ΕΣΠΑ: Έρχονται επιδοτήσεις έως 400.000 ευρώ για επιχειρήσεις

Δύο Νέα Επιδοτούμενα Προγράμματα του ΕΣΠΑ, ετοιμάζεται να ανακοινώσει άμεσα το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, στα πλαίσια της πολιτικής για την Ψηφιακή Αναβάθμιση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.



Νέα προγράμματα ΕΣΠΑ για μικρομεσαίες επιχειρήσεις με επιχορήγηση έως 50.000 ευρώ

Δύο προγράμματα του ΕΣΠΑ, για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, συνολικού ύψους 100 εκατ. ευρώ αναμένεται να ανακοινωθούν από το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης εντός της εβδομάδας.



Δείτε τις αλλαγές που έρχονται στο πρόγραμμα των παιδικών σταθμών ΕΣΠΑ

Οι αλλαγές στο πρόγραμμα των παιδικών σταθμών ΕΣΠΑ που θα προκηρύξει η ΕΕΤΑΑ για το 2018-2019. 

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να εκδοθεί από την ΕΕΤΑΑ η σχετική προκήρυξη – πρόσκληση για την φιλοξενία περισσοτέρων από 100.000 παιδιών στους δημοτικούς και παιδικούς σταθμούς της χώρας με την συγχρηματοδότηση του ΕΣΠΑ.