Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

εσεξ



Νέο Έσσεξ - Αυτό είναι το φορτηγό-ψυγείο που εντοπίστηκε στην Ξάνθη

Πάνω από 80 μετανάστες εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια ελέγχου σε φορτηγό, στην Ξάνθη.

Οι δεκάδες άνθρωποι βρέθηκαν στο κοντέινερ του φορτηγού-ψυγείου, το οποίο ακινητοποιήθηκε από άνδρες του τοπικού τμήματος Συνοριακής Φύλαξης



Βιετναμέζοι και οι 39 νεκροί στο φορτηγό της φρίκης

Βιετναμέζοι ήταν και οι 39 άνθρωποι που βρέθηκαν νεκροί στο φορτηγό ψυγείο στο Έσεξ την περασμένη εβδομάδα, ανακοίνωσε η βρετανική αστυνομία, αργά το βράδυ της Παρασκευής (01.11.2019).
Ο αστυνομικός υποδιευθυντής του Έσεξ, Τιμ Σμιθ, ανέφερε μέσα από ένα μήνυμά του στο Twitter ότι οι αρχές είναι σε επαφή με την κυβέρνηση του Βιετνάμ καθώς και με ορισμένους συγγενείς των θυμάτων.



Τραγωδία στο Έσεξ: Δύο αδέλφια καταζητούνται για το φορτηγό με τα 39 πτώματα

Δύο αδέρφια καταζητούνται για το φορτηγό της φρίκης με τα 39 πτώματα στο Έσεξ της Μεγάλης Βρετανίας.

Πρόκειται για τον 40χρονο Ronan Hughes και τον 34χρονο Christopher Hughes από το Armagh της Βόρειας Ιρλανδίας που κατηγορούνται για διακίνηση ανθρώπων, σύμφωνα με τις Αρχές.

Η αστυνομία πιστεύει πως τα αδέρφια βρίσκονται στη Βόρεια Ιρλανδία.



Έσεξ: Ματωμένα ίχνη στο φορτηγό, χτυπούσαν τις πόρτες καλώντας σε βοήθεια

Δραματικές ήταν οι τελευταίες στιγμές των 39 ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στο λεγόμενο «φορτηγό του θανάτου» στο Έσεξ. Οι βρετανικές αρχές βρήκαν στις πόρτες και άλλες εσωτερικές επιφάνειες του φορτηγού, που μετατράπηκε σε μεταλλικό φέρετρο, ματωμένα αποτυπώματα, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες των βρετανικών ΜΜΕ, τα θύματα προσπαθούσαν μάταια να καλέσουν σε βοήθεια.



Έσεξ: Η αστυνομία συνέλαβε δύο άτομα για το φορτηγό με τα 39 πτώματα

Οι αρχές του Έσεξ προχώρησαν σε δύο ακόμη συλλήψεις σχετικά με το θάνατο των 39 μεταναστών κινεζικής καταγωγής που βρέθηκαν μέσα στο φορτηγό-ψυγείο, όπως ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

Με βάση τις πληροφορίες, πρόκειται για έναν άνδρα και μια γυναίκα, 38 ετών και οι δύο, που συνελήφθησαν με την υποψία συνομωσίας για τη διακίνηση ανθρώπων και ανθρωποκτονία.