Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

ΕΡΤ3



Θεσσαλονίκη: Παρέμβαση αντιεξουσιαστών στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ3

Ομάδα αντιεξουσιαστών εισέβαλε το μεσημέρι της Παρασκευής στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ3 στην οδό Αγγελάκη, στη Θεσσαλονίκη.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με το voria 15 άτομα που ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο εισέβαλαν στον χώρο του ραδιοφώνου της ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη και πέταξαν τρικάκια και έγραψαν συνθήματα με σπρέι στη γυάλινη πρόσοψη του κτηρίου.



Τσίπρας: Η Ελλάδα θα αποτρέψει οποιαδήποτε γεώτρηση στην ελληνική υφαλοκρηπίδα

«Ούτε να το σκεφθεί να κάνει γεώτρηση στο Καστελόριζο», προειδοποιεί την Άγκυρα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σημειώνοντας πως η Ελλάδα έχει σχέδιο και «θα αποτρέψει οποιαδήποτε γεώτρηση στην ελληνική υφαλοκρηπίδα».



Δημοσιογράφος ΕΡΤ3: Καλησπέρα από τα σύνορα της Βόρειας με τη Νότια Μακεδονία

Σάλος έχει προκληθεί από τα όσα ακούστηκαν σε δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ3 περί Βόρειας και Νότιας Μακεδονίας, δυο εικοσιτετράωρα πριν ψηφιστεί η Συμφωνία των Πρεσπών.
Η φράση που ακούστηκε ακόμα και ως αστεϊσμός από τον ρεπόρτερ του δελτίου ειδήσεων προκάλεσε αλγεινή εντύπωση, αφού βάφτισε την Μακεδονία, Νότια Μακεδονία.



ΕΡΤ3 - "Βότανα, καρποί της γης, στο περιβόλι της Παναγιάς"

Η Βάλια, σε ένα ταξίδι λίγων μόνο ωρών από τη Θεσσαλονίκη, επισκέπτεται ένα κόσμο έξω από τον κόσμο, τον απέραντο φυσικό βοτανικό κήπο του Αγίου Όρους. Οδηγός της σε αυτή την εμπειρία η Αγιορετική Εστία, ο επίσημος εκπρόσωπος της Ιεράς Κοινότητας στη Θεσσαλονίκη.



Η Iνα Tαράντου ξεκινά τα ταξίδια για την ΕΡΤ3

Την Τετάρτη 26 Απριλίου στις 21:00, αρχίζει στην ΕΡΤ3, το ταξιδιωτικό ντοκυμαντέρ της Ίνας Ταράντου «Του νερού τα παραμύθια».



Εισβολή αγνώστων στον ραδιοφωνικό σταθμό της ΕΡΤ3

Περίπου 25 άτομα εισήλθαν το μεσημέρι της Παρασκευής στις εγκαταστάσεις του Ραδιοφωνικού Σταθμού Μακεδονίας της ΕΡΤ3 και απαίτησαν υπό την απειλή βίας την ανάγνωση και μετάδοση κειμένων υποστήριξης καταδικασμένων κρατούμενων.