Τετάρτη 24 Απριλίου 2019 -
Μέτριο

13 °C

Σήμερα, 24. Απριλίου 2019

ΕΡΤΕκτός απογευματινής ζώνης Ακριβοπούλου - Ποιος παίρνει τη θέση της στην ΕΡΤ

Εκτός της απογευματινής ζώνης της ΕΡΤ είναι πλέον η Κατερίνα Ακριβοπούλου, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του ραδιομεγάρου.

 ΕΡΤ- Οι νέες συχνότητες για όλη την Ελλάδα

Από την 1η Φεβρουαρίου η ΕΡΤ θα εκπέμπει από το δικό της ψηφιακό δίκτυο, καθώς ολοκληρώθηκε η διαδικασία εγκατάστασης και λειτουργίας των ψηφιακών πομπών της.

Πλέον, από την Παρασκευή η συχνότητα λήψης του πρώτου ψηφιακού μπουκέτου της δημόσιας τηλεόρασης θα εξυπηρετείται μόνο από τους πομπούς της ΕΡΤ και όχι από αυτούς της DIGEA.Εισβολή αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην ΕΡΤ

Διακοπή στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ 1, λίγο μετά τις 9 το βράδυ του Σαββάτου, προκάλεσε η εισβολή αναπληρωτών εκπαιδευτικών στο στούντιο του σταθμού.

Η εισβολή ήταν ο τρόπος που επέλεξαν οι εκπαιδευτικοί προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το νέο σύστημα διορισμού.Πότε θα γίνει η αγωνιστική που αναβλήθηκε και τι αλλάζει στο πρόγραμμα της Super League

Την απόφαση να πραγματοποιηθεί στις 12 Ιανουαρίου η αναβληθείσα 15η αγωνιστική της Super League έλαβε η διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος, στο Διοικητικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Αυτό σημαίνει ότι μετακινούνται όλες οι υπόλοιπες αγωνιστικές κατά μια εβδομάδα.Δώνης: Πρέπει να παλεύουμε για τη φανέλα που φοράμε

Ο Χρήστος Δώνης τόνισε πως υπάρχουν θετικά και αρνητικά να κουβαλάς το συγκεκριμένο επώνυμο, ενώ αναφέρθηκε στις διαφορές μεταξύ της περσινής και της φετινής σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην ΕΡΤ:

- Κλείνεις τα αυτιά σου μπαίνοντας στο γήπεδο; Η ΕΡΤ πήρε όλο το «πακέτο» της Formula 1 για τα επόμενα τρία χρόνια

Από την τηλεόραση της ΕΡΤ θα μεταδίδεται το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 για τα επόμενα τρία χρόνια (2019-21), όχι όμως με τη μορφή που γνωρίζουμε σήμερα.