Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

ερμου



Επίθεση με μαχαίρι στην Ερμού: «Ο Ιρακινός της τρύπησε τον πνεύμονα και της έσπασε τα πλευρά» λέει ο πατέρας της 22χρονης

Ο πατέρας της 22χρονης που μαχαιρώθηκε από τον Ιρακινό στην Ερμού αποκάλυψε ότι η κόρη του έχει διαφύγει τον κίνδυνο ωστόσο νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό».

Το κορίτσι φυσικά είναι σε κατάσταση σοκ ενώ όταν άνοιξε τα μάτια της ρώτησε αν ο δράστης είναι στη φυλακή.



Αλλοδαπός μαχαίρωσε γυναίκα στην Ερμού στο κέντρο της Αθήνας

Στα τυφλά έγινε η επίθεση με μαχαίρι στην οδό Ερμού, με δράστη έναν 32χρονο  Ιρακινό -ο οποίος δεν θα έπρεπε να βρίσκεται καν στην χώρα- και θύμα μία κοπέλα, που εργάζεται ως πωλήτρια σε κατάστημα και μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.



Πορεία στην Αθήνα με αφορμή τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα μαζική πορεία φεμινιστικών συλλογικοτήτων καθώς και αντιφασιστικών κι αντιρατσιστικών συλλογικοτήτων στο κέντρο της Αθήνας με αφορμή τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο.



Κρητικοί φοιτητές στην Ερμού για καντάδα

Ο λόγος για τους Κρητικούς φοιτητές που σπουδάζουν στην Αθήνα, μέλη της Φοιτητικής Ένωσης Κρητών Αττικής, οι οποίο ετοιμάζονται για ένα μεγάλο κρητικό γλέντι το Σάββατο και είπαν να κάνουν… και τα προεόρτια!



Στην Ερμού ο Μητσοτάκης: «Ευθύνη της κυβέρνησης οι βανδαλισμοί»

Στην Ερμού βρέθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά τους βανδαλισμούς καταστημάτων και περιουσιών. Ο κ. Μητσοτάκης συνομίλησε με καταστηματάρχες και περαστικούς, μετά τις επιθέσεις κουκουλοφόρων το βράδυ της Τετάρτης. 



Εμπορικός Σύλλογος: Η αντοχή μας έχει εξαντληθεί - 24ωρη αστυνόμευση στο κέντρο

Η αντοχή του εμπορικού κόσμου έχει εξαντληθεί πλέον, διαμηνύει ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών στον Νίκο Τόσκα, μετά την έφοδο αναρχικών στην Ερμού, κατά την οποία έσπασαν βιτρίνες πολλών καταστημάτων.