Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

επτά



Επτά συλλήψεις από το χθεσινό Συλλαλητήριο για την Μακεδονία

 Επτά συλληφθέντες αντιμετωπίζουν κατηγορίες ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος που ασκήθηκαν από την αστυνομία στο κυριακάτικο συλλαλητήριο κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών όπου επεισόδια έλαβαν χώρα σε αυτό.



Έφεδρος καταδρομέας έσωσε τους γονείς του και άλλα επτά άτομα στο Μάτι

Ένας έφεδρος καταδρομέας με βαθμό ανθυπολοχαγού, αφού γλίτωσε τους ηλικιωμένους γονείς του, έσωσε μικρούς και μεγάλους από βέβαιο θάνατο. Ο λόγος για τον Αντρέα Τριανταφυλλίδη, ιδιωτικό υπάλληλο σήμερα, ο οποίος όταν έπιασε φωτιά στο Μάτι, τα παράτησε όλα και έτρεξε στους δικούς του.



Σύλληψη επτά ατόμων -Διακινούσαν ναρκωτικά στην Αθήνα

Πολυμελή ομάδα Ελλήνων και αλλοδαπών οι οποίοι διακινούσαν ναρκωτικά στην Αθήνα και άλλες περιοχές της χώρας, εντόπισαν και εξάρθρωσαν στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας και της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.



Ποινική δίωξη κατά επτά ατόμων του ΚΕΕΛΠΝΟ

Με το θέμα της πορισματικής έκθεσης των δύο εισαγγελέων διαφθοράς, Ιωάννη Δραγάτση και Στυλιανού Μανώλη, την οποία υπέβαλλαν προ ημερών στην Εισαγγελέα Εφετών επί των εγκλημάτων διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη ξεκίνησε σήμερα τη συνεδρίασή της η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που διερευνά τα σκάνδαλα στο χώρο της Υγείας.



Νευρική ανορεξία: Επτά Ελληνίδες που βγήκαν νικήτριες και μίλησαν ανοιχτά [ΦΩΤΟ]

Οι άνθρωποι με νευρική ανορεξία δίνουν μεγάλη αξία στον έλεγχο του βάρους και στην σιλουέτα τους, ενώ χρησιμοποιούν ακραίες μεθόδους για να το πετύχουν .



Κομισιόν: Ιστορικές οι θυσίες του ελληνικού λαού τα τελευταία επτά-οκτώ χρόνια

Αποτελεί κοινή πεποίθηση ότι γυρίζουμε σελίδα και ότι το κεφάλαιο εμπιστοσύνης στις σχέσεις Ελλάδας - ΕΕ το έχτισε κυρίως ο ελληνικός λαός με τις ιστορικές θυσίες του τα τελευταία 7-8 χρόνια , δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς μιλώντας χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού «Ε».