Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

εποχης



Τέλος εποχής για τον ΔΟΛ. Ξεκίνησε η μεταβίβαση στον Όμιλο Μαρινάκη

Τελευταίο φύλλο σήμερα Πέμπτη 10 Αυγούστου για την ιστορική εφημερίδα Τα ΝΕΑ, η έκδοση της οποίας, σύμφωνα με πληροφορίες θα ανασταλεί έως τα μέσα της προσεχούς εβδομάδας, ενώ δεν θα κυκλοφορήσει το «Βήμα της Κυριακής».



Τέλος εποχής για το Ράδιο Αρβύλα! Βόμβα του Αντώνη Κανάκη στον αέρα! (Βίντεο)

Θα κάνουμε τα χτυπήματα όποτε πρέπει και ίσως, με ένα ερωτηματικό, δημιουργήσουμε ένα άλλο πρόγραμμα.

Στην τελευταία εκπομπή του Ράδιο Αρβύλα για το 2016, ο Αντώνης Κανάκης πέταξε τη «βόμβα». Από τη νέα χρονιά η προβολή του Ράδιο Αρβύλα δεν θα είναι εβδομαδιαία! Θα προβάλλεται μία ή δύο φορές τον μήνα, «θα κάνουμε τα χτυπήματα όποτε πρέπει…».



Τέλος εποχής για τα βιβλιοπωλεία του ιστορικού οίκου "Ελευθερουδάκης"

Το τελευταίο βιβλιοπωλείο του ιστορικού οίκου «Ελευθερουδάκης» κλείνει στις 30 Σεπτεμβρίου. Θα είναι η πρώτη φορά από το 1898 που δεν θα υπάρχει αυτό το βιβλιοπωλείο στην Αθήνα.

«Ένα τέλος και ταυτόχρονα μια νέα αρχή» γράφει η Σοφίκα Ελευθερουδάκη στο facebook εκπροσωπώντας την οικογένεια Ελευθερουδάκη. Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρει:



Τέλος εποχής για τους καθρέπτες στα αυτοκίνητα! Δείτε με τι θα αντικατασταθούν! (Φωτό)

Παρουσιάζοντας το πρωτότυπο i8 Mirrorless στην έκθεση ηλεκτρονικών του Λας Βέγκας, η BMW θέλει να δείξει ότι θα είναι ο πρώτος κατασκευαστής που θα καταργήσει τους κλασικούς καθρέπτες.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο συστημάτων παρακολούθησης της BMW Philipp Hoffmann, οι κάμερες θα βελτιώσουν την αεροδυναμική των αυτοκινήτων κατά 3% και την ορατότητα κατά 1%.