Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

επιβατικό κοινό



Μετ' εμποδίων σήμερα οι μετακινήσεις στην Αθήνα

Ταλαιπωρία περιμένει σήμερα το επιβατικό κοινό της πρωτεύουσας, λόγω των στάσεων εργασίας που έχουν κηρύξει οι εργαζόμενοι σε μετρό, λεωφορεία και τρόλεϊ, αλλά και της νέας 24ωρης απεργίας των ιδιοκτητών ταξί.



Στάση εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ την Πέμπτη 14 Ιουνίου

Στάση εργασίας στα Λεωφορεία πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018 μεταξύ 12:00 – 17:00. Τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 11:00 π.μ., ενώ η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται ως τις 18:00 ή και αργότερα.

Η στάση εργασίας περιλαμβάνει όλα τα δρομολόγια λεωφορείων του ΟΑΣΑ, συμπεριλαμβανομένων και τον δρομολογίων του Αεροδρομίου.



Χωρίς ταξί σήμερα η Αθήνα

Χωρίς ταξί θα μείνει σήμερα, Τετάρτη, η Αθήνα λόγω της 24ωρης απεργίας που εξήγγειλε το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ) το οποίο καταγγέλλει τους Θεσμούς ότι επιθυμούν «να βγάλουν εισιτήριο επιστροφής στην Uber».



Χωρίς μετρό, τρένο και τραμ την Παρασκευή - Νέα ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό

Νέα ταλαιπωρία περιμένει την Παρασκευή το επιβατικό κοινό, καθώς απεργούν τα μέσα σταθερής τροχιάς και η πρωτεύουσα θα μείνει χωρίς Μετρό, τρένα και τραμ ολόκληρο το 24ωρο. 

Η χτεσινή απεργία προκάλεσε κυκλοφοριακό «έμφραγμα» στο κέντρο της Αθήνας, με τους οδηγούς να κάνουν ώρες να φτάσουν στους προορισμούς τους. 



Στα ύψη η επιβατική κίνηση των ελληνικών αεροδρομίων

Αυξήθηκε η κίνηση του επιβατικού κοινού στα ελληνικά αεροδρόμια, φτάνοντας τους 49,3 εκατ. επιβάτες τους προηγούμενος μήνες, αριθμός που ξεπέρασε την επιβατική κίνηση ολόκληρου του 2015, έφτασαν τους 49,2 εκατ. επιβάτες.



Χωρίς τρένα και προαστιακό το επιβατικό κοινό από Δευτέρα μέχρι και Τετάρτη

Χωρίς τρένα και προαστιακό σιδηρόδρομο θα μείνει το επιβατικό κοινό από σήμερα Δευτέρα 18 Ιουλίου έως και την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016.