Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

επιβαινόντΕς



Πόρτο Χέλι: Αδέρφια οι επιβαίνοντες της μοιραίας βάρκας - Ο ένας νεκρός με τη τραυματισμένη ήταν δίδυμοι

Δύο άνδρες- αδέρφια νεκροί 70 και 60 ετών και μία γυναίκα, δίδυμη αδερφή του ενός νεκρού, σοβαρά τραυματίας που "χαροπαλεύει" είναι ο τραγικός απολογισμός της σφοδρής σύγκρουσης δύο σκαφών που έγινε το βράδυ της Παρασκευής κοντά στο Πόρτο Χέλι. Τα «Βατράχια» της ΜΥΑ ψάχνουν μήπως υπάρχουν αγνοούμενοι.



Αεροπορική τραγωδία: Συνετρίβη αεροσκάφος κοντά στη Μόσχα

Ρωσικό αεροσκάφος ΑΝ-148 των Saratov Airlines με 71 επιβαίνοντες (65 επιβάτες, 6 μέλη πλήρωμα) συνετρίβη αμέσως μετά την απογείωσή του, από αεροδρόμιο Ντομοντέντοβο της Μόσχας!

Δείτε live εικόνα

 



Ρωσικό ελικόπτερο με 8 επιβαίνοντες έπεσε στη θάλασσα της βόρειας Νορβηγίας

Ρωσικό ελικόπτερο με 8 άτομα έπεσε στη θάλασσα της Νορβηγίας

Συγκεκριμένα όπως δημοσιοποίησε η περιφερειακή αρχή της βόρειας Νορβηγίας, ένα ρωσικό ελικόπτερο έπεσε στο αρχιπέλαγος Σβάλμπαρντ, 2-3 χιλιόμετρα από το χωριό Μπάρεντσμπουργκ, το δεύτερο μεγαλύτερο οικισμό της νήσου Σβάλμπαρντ.



Βυθίστηκε ρωσική θαλαμηγός - Σώοι οι οκτώ επιβαίνοντες

Μία θαλαμηγός με σημαία Ρωσίας βυθίστηκε σήμερα το πρωί στη θαλάσσια περιοχή δυτικά της Χίου.

 

Σύμφωνα με το Λιμενικό, η θαλαμηγός εξέπεμψε σήμα ότι βρίσκεται σε δυσχερή θέση και αμέσως έσπευσε στην περιοχή ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας, το οποίο εντόπισε και διέσωσε τους οκτώ επιβαίνοντες.



Αυτοί ήταν οι επιβαίνοντες του μοιραίου ελικοπτέρου - Τραγικές ιστορίες πίσω από την πτώση που βύθισε στο πένθος την Ελλάδα

 Ανείπωτος ο πόνος για τους συγγενείς και φίλους των αδικοχαμένων θυμάτων του μοιραίου ελικοπτέρου που κατέπεσε σήμερα το πρωί στην Ελασσόνα.



Τραγωδία στην Ελασσόνα: Τέσσερις νεκροί, μία επιζήσασα από πτώση ελικοπτέρου τύπου Χιούι

 

 

Τέσσερις επιβαίνοντες είναι νεκροί και μία γυναίκα είναι βαριά τραυματισμένη και μεταφέρεται στο νοσοκομείο από τη συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου τύπου Χιούι σε δύσβατη περιοχή στην Ελασσόνα.