Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021 -
Ξάστερος ουρανός

28 °C

Σήμερα, 21. Σεπτεμβρίου 2021

επιτυχία



Ο Τσιτσιπάς μιλάει για την επιτυχία αλλά και τις δυσκολίες (βίντεο)

«Ταπεινός, ευτυχισμένος, ευγενικός»... με αυτές τις τρεις λέξεις χαρακτήρισε τον εαυτό του ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος αναμένεται να αντιμετωπίσει τον Ράφαελ Ναδάλ την Πέμπτη στις 10: 30 το πρωί στον ημιτελικό του Australian Open.



Ωφελεί να σκεφτόμαστε τις περασμένες αμαρτίες μας ή τις περασμένες επιτυχίες μας;

Το παρελθόν μας έχει ασφαλώς και θετικό και αρνητικό περιεχόμενο. Στη ζωή μας που πέρασε έχουμε και θετικές εμπειρίες, επιτυχίες στις προσπάθειες μας, νίκες στους πνευματικούς μας αγώνες.



Οι ρίζες του Ντοστογιέφσκι ήταν η συνταγή της επιτυχίας

 Ο πατέρας του Φιοντόρ Μιχαήλοβιτς ήταν γιατρός. Οι σκληρές συνθήκες τον έκαναν άνθρωπο σκληρό, φίλερι, νευρικό και φορτικό. Οι εκρήξεις θυμού του ήταν τρομερές, διακρινόταν για την τσιγκουνιά του, ενώ υπέφερε από κάποιας μορφής αλκοολισμό.



Το μυστικό της επιτυχίας στις συνεντεύξεις

Αποφασιστικότητα και σκληρή δουλειά είναι το μυστικό της επιτυχίας

Την ίδια ώρα, όπως μας λένε τόσοι και τόσοι ειδικοί του χώρου, είτε μιλάμε για συνεντεύξεις για δουλειά είτε για πρώτα ραντεβού, η επιτυχία εξαρτάται από το πόσο ικανοποιητικά θα δείξεις πως είσαι καλός σε αυτό που κάνεις. Είτε είσαι υποψήφιος υπάλληλος είτε υποψήφιος εραστής.



Συγχρονισμένη κολύμβηση: Στην 5η θέση της Ευρώπης Πλατανιώτη/Παπάζογλου

Την πέμπτη θέση κατέλαβαν οι Ευαγγελία Πλατανιώτη και Εβελίνα Παπάζογλου στο ελεύθερο πρόγραμμα του ντουέτου καλλιτεχνικής κολύμβησης, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος υγρού στίβου της Γλασκόβης.



Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ υποβλήθηκε με επιτυχία σε επέμβαση στην καρδιά

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ υποβλήθηκε με επιτυχία σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά και θα παραμείνει στο νοσοκομείο για λίγες ημέρες, γεγονός που καθιστά απαγορευτική την παρουσία του στον γάμο της κόρης του με τον πρίγκιπα Χάρι το Σάββατο, μετέδωσε χθες Τετάρτη η ιστοσελίδα με ειδήσεις για τις διασημότητες TMZ.