Τετάρτη 01 Μαΐου 2024 -

επίτιμος διδάκτορας



Επίτιμος Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ο π. Αντώνιος, ιδρυτής της «Κιβωτού του Κόσμου»

Το Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διοργανώνει τελετή Αναγόρευσης σε Επίτιμο Διδάκτορα, του πατέρα Αντωνίου Παπανικολάου, ιδρυτή της «Κιβωτού του Κόσμου» και βραβευθέντα με το 1ο βραβείο του Ευρωπαίου Πολίτη 2018.



Επίτιμος διδάκτωρ του ΑΠΘ ο Διονύσης Σαββόπουλος

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο η τελετή αναγόρευσης του Διονύση Σαββόπουλου σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ.

 



Ένταση στην πορεία ενάντια στην αναγόρευση του Γιούνκερ σε επίτιμο διδάκτορα του ΑΠΘ - ΒΙΝΤΕΟ

Τον φραγμό των ΜΑΤ συνάντησαν διαδηλωτές που ξεκίνησαν νωρίτερα από τον Λευκό Πύργο, με στόχο να καταλήξουν στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, όπου θα ξεκινήσει σε λίγη ώρα από τώρα η αναγόρευση του Προέδρου της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ σε επίτιμο διδάκτορα της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, παρουσία του Αλέξη Τσίπρα.

 



Επίτιμος διδάκτορας του ΑΠΘ την Πέμπτη ο Γιούνκερ

Επίτιμος διδάκτορας της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) θα αναγορευθεί την Πέμπτη 13 Ιουλίου (στις 8 μμ), ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, σε τελετή στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, στην οποία αναμένεται να παραστεί και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.



Επίτιμος διδάκτορας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου ο Μίκης Θεοδωράκης (φωτό)

Σημαντική στιγμή για την Κύπρο η αναγόρευση του Μίκη Θεοδωράκη σε επίτιμο διδάκτορα μουσικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.



Διαμαρτυρία φοιτητών ενάντια στην αναγόρευση του Π. Μοσκοβισί σε επίτιμο διδάκτορα του ΕΚΠΑ

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν έξω από το κεντρικό κτίριο της Πρυτανείας, στα Προπύλαια, φοιτητές της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, την ώρα που ο Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων, Πιέρ Μοσκοβισί, αναγορευόταν επίτιμος διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών.