Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

επίθεση τζιχαντιστών



Υπουργείο Άμυνας Ρωσίας: Οι ΗΠΑ οργάνωσαν την επίθεση τζιχαντιστών εναντίον Ρώσων στρατιωτών

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας αναφέρει ότι, σύμφωνα με τα στοιχεία τους, η επίθεση των τρομοκρατών της Αλ Νούσρα και των συμμάχων τους στη Συρία, ενορχηστρώθηκε από τις αμερικανικές υπηρεσίες ασφαλείας, με στόχο τον εκτροχιασμό της επιχείρησης του Συριακού Στρατού κοντά στη Ντέι εζ Ζορ.



Επίθεση τζιχαντιστών στην Αθήνα:H Άσκηση "Tυφώνας" με έξι σενάρια στο μέγαρο της Κατεχάκη

Όλες οι επιθέσεις τζιχαντιστών που σημειώθηκαν τον τελευταίο καιρό σε ευρωπαϊκές πόλεις, «αναβίωσαν» χθες, σε μία μεγάλη άσκηση επί χάρτου, που πραγματοποιήθηκε από τις ελληνικές Αρχές στο μέγαρο της λεωφόρου Κατεχάκη.



Επίθεση τζιχαντιστών στο Μαλί: Υπάλληλοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης οι δύο νεκροί

Ένας υπήκοος της Πορτογαλίας και μια υπήκοος του Μαλί, οι οποίοι εργάζονταν για την Ευρωπαϊκή Ένωση στη χώρα της Αφρικής, σκοτώθηκαν στην επίθεση που διαπράχθηκε χθες Κυριακή στο Μπαμακό, δήλωσε σήμερα η ύπατη εκπρόσωπος της ΕΕ για την εξωτερική πολιτική Φεντερίκα Μογκερίνι.



Σομαλία: Δέκα νεκροί από επίθεση τζιχαντιστών σε εστιατόριο

Ο απολογισμός των νεκρών από την επίθεση που εξαπέλυσαν αργά το βράδυ της Πέμπτης ισλαμιστές μαχητές σε παραλιακό εστιατόριο στη σομαλική πρωτεύουσα Μογκαντίσου αυξήθηκε στους 10, ανέφερε η αστυνομία.



Απετράπη επίθεση τζιχαντιστών στο Ντίσελντορφ

Τρεις Σύροι, που θεωρούνται μέλη του Ισλαμικού Κράτους, συνελήφθησαν στη Γερμανία, επειδή σκόπευαν να επιτεθούν στο κέντρο του Ντίσελντορφ.

«Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας που είναι σε εξέλιξη, οι ύποπτοι σκόπευαν να πραγματοποιήσουν επίθεση αυτοκτονίας για την ξένη τρομοκρατική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος στην παλιά πόλη του Ντίσελντορφ», τονίζει η εισαγγελία.