Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 -

Επιστολή Τσακαλώτου



Ικανοποιημένοι οι δανειστές από την επιστολή Τσακαλώτου

Θετικά αποτιμούν πηγές της Ευρωζώνης το περιεχόμενο της επιστολής που απέστειλε ο έλληνας υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, στον πρόεδρο του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ και στον πρόεδρο του ESM, Κλάους Ρένγκλινγκ.



ΝΔ: «Επιστολή μετάνοιας, υποτέλειας και παραδοχής» η επιστολή Τσακαλώτου

Σφοδρότατη επίθεση κατά του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, αλλά και του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, εξαπέλυσε η ΝΔ, με αφορή τη δημοσιοποίηση της επιστολής Τσακαλώτου στους θεσμούς.



ΚΚΕ: Η επιστολή Τσακαλώτου επιβεβαιώνει ότι το βοήθημα ήταν άλλοθι για τα σκληρά μέτρα που έρχονται

«Η επιστολή Τσακαλώτου επιβεβαιώενει ότι το εφάπαξ βοήθημα ήταν το άλλοθι για τα νέα σκληρά μέτρα που έρχονται απ’ τη νέα χρονιά», επισημαίνει σχόλιο του γραφείου Τύπου του ΚΚΕ.



Αυτή είναι η επιστολή Τσακαλώτου στον Ντάισελμπλουμ

Την περίφημη πλέον επιστολή προς τους Γερούν Ντάισελμπλουμ και Κλάους Ρέγκλινγκ έδωσε στη δημοσιότητα ο υπουργός Οικονομικών και συντάκτης της, Ευκλείδης Τσακαλώτος.



Επιστολή Τσακαλώτου: Συμφώνησε σε «κόφτη» για τις συντάξεις η κυβέρνηση

Δέσμευση για «κόφτη» στις συντάξεις περιλαμβάνει, σύμφωνα με «non paper» της κυβέρνησης, η επιστολή του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, προς τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ESM), η οποία, όπως ανακοίνωσε χθες ο επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, ανοίγει τον δρόμο για να επαναρχίσει η διαδικασία των βραχυπρόθεσμων μέτρων ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους, που