Τρίτη 25 Ιουνίου 2024 -

ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΜΑΘΟΥΝΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣΥποψήφιος για την Μητρόπολη Πάφου ο Επίσκοπος Αμαθούντος Νικόλαος – Μεγάλη στήριξη του λαού (ΒΙΝΤΕΟ)

Την πεποίθησή τους ότι ο Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος είναι ο καταλληλότερος για την εκλογή του στην Ιερά Μητρόπολη Πάφου, διαδεχόμενος τον νυν Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Γεώργιο, εκφράζουν πιστοί. Την ίδια ώρα ο Θεοφιλέστατος με δήλωσή του εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητά του καλώντας τους πιστούς να συμμετάσχουν στις εκλογές.Υποψήφιος για την Μητρόπολη Πάφου ο Επίσκοπος Αμαθούντος Νικόλαος – Μεγάλη στήριξη του λαού (ΒΙΝΤΕΟ)

Την πεποίθησή τους ότι ο Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος είναι ο καταλληλότερος για την εκλογή του στην Ιερά Μητρόπολη Πάφου, διαδεχόμενος τον νυν Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Γεώργιο, εκφράζουν πιστοί. Την ίδια ώρα ο Θεοφιλέστατος με δήλωσή του εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητά του καλώντας τους πιστούς να συμμετάσχουν στις εκλογές.Ο Αμαθούντος Νικόλαος ομιλητής στην Πάφο ενόψει Μητροπολιτικών εκλογών

Ενόψει της διαδικασίας εκλογής νέου Μητροπολίτη Πάφου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος θα παραχωρήσει ομιλία σε μεγάλη συγκέντρωση υποστηρικτών του στην Πάφο.