Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

επίσκεψη Τσίπρα



Οικουμενικός Πατριάρχης: « Ιδιαίτερο συμβολισμό, η επίσκεψη του Πρωθυπουργού της Ελλάδος στην Χάλκη»

Στον ιδιαίτερο συμβολισμό της επισκέψεως του Έλληνα Πρωθυπουργού κ.Αλέξη Τσίπρα στη “σιωπηλή”, από το 1971, Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης,  αναφέρθηκε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο οποίος χοροστάτησε κατά τη Θεία Λειτουργία, που τελέστηκε, σήμερα, Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου, στον Ι.Ν.



Ο Αρκάς… ξαναχτύπησε! Έτσι σχολίασε την επίσκεψη Τσίπρα στον Λευκό Οίκο

Με τον γνωστό ευρηματικό αλλά και αιχμηρό τρόπο του ο γνωστός σκιτσογράφος Αρκάς σχολίασε την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ όπου συναντήθηκε με τον Ντόναλντ Τράμπ.



Οι αγρότες στη Λάρισα ετοιμάζουν κινητοποίηση για την επίσκεψη Τσίπρα

Κινητοποίηση ετοιμάζουν οι αγρότες του νομού Λάρισας κατά τη διάρκεια της παρουσίας του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στο περιφερειακό αναπτυξιακό συνέδριο, το οποίο αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη Λάρισα.



Η κοινωνική πολιτική στο επίκεντρο της ατζέντας της επίσκεψης Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη

Έμφαση σε ζητήματα κοινωνικής πολιτικής θα δώσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την επίσκεψή του την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη.



Ικανοποιημένος από την επίσκεψη Τσίπρα στη Νίσυρο ο δήμαρχος

Την ιδιαίτερη ικανοποίηση του για την αυριανή επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Νίσυρο εξέφρασε με δηλώσεις του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο δήμαρχος του νησιού Χριστοφής Κορωναίος, επισημαίνοντας ότι για πρώτη φορά από την ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου επισκέπτεται το νησί πρωθυπουργός, γεγονός που έχει ιδιαίτερη αξία και σημασία.