Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

επιχείρηση διάσωσης



Τραγικός επίλογος: Πέθανε ο 25χρονος ορειβάτης που τραυματίστηκε χθες στον Όλυμπο

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, κατέληξε ο 25χρονος ορειβάτης από τη Βουλγαρία που είχε τραυματιστεί χτες στον Όλυμπο και διακομίσθηκε με ελικόπτερο του στρατού στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη.



Επιχείρηση διάσωσης γιατρού που έπεσε σε φαράγγι της Κρήτης

Την επιχείρηση για μία 62χρονη γυναίκα έχει στήσει εδώ και λίγη η ώρα η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 62χρονη Γαλλίδα, γιατρός στο επάγγελμα, είχε πάει για πεζοπορία σε δύσβατη περιοχή στο Λουτρό Σφακίων ωστόσο κάποια στιγμή, έχασε την ισορροπία με συνέπεια να πέσει και να τραυματιστεί.



Πιερία: Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης τραυματία σε χαράδρα

Επιχείρηση της Πυροσβεστικής για την ανάσυρση και την ασφαλή μεταφορά τραυματισμένου κυνηγού από χαράδρα είναι σε εξέλιξη στη Σκοτίνα Πιερίας.

Οι δύο πυροσβέστες με ένα όχημα κι ένα πεζοπόρο κλιμάκιο οκτώ ατόμων προσέγγισαν τον κυνηγό, ο οποίος φέρει τραύματα στο χέρι και στην πλάτη.



Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης ορειβάτη στον Όλυμπο

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση διάσωσης Σέρβου ορειβάτη στον Όλυμπο.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν 25 πυροσβέστες για τη διάσωση του 35χρονου ορειβάτη που βρίσκεται σε υψόμετρο 2.900 και φέρεται να έχει σπάσει το πόδι του



Απίστευτο βίντεο: Σινούκ προσγειώνεται στους δύο τροχούς και διασώζει ορειβάτες

Κι όμως, ήταν μία αληθινή επιχείρηση διάσωσης, στην κορυφή ενός παγωμένου βουνού, με ανθρώπους να κινδυνεύουν.

Το ελικόπτερο Σινούκ εντόπισε τους αποκλεισμένους ορειβάτες στο όρος Χουντ του Όρεγκον. Όμως ήταν αδύνατον να προσγειωθεί και να τους παραλάβει.



19χρονος αποκοιμήθηκε σε... στρώμα θαλάσσης αλλά περισυλλέχθηκε σώος κι αβλαβής!

Σώος περισυλλέχθηκε χθες το μεσημέρι 19χρονος αλλοδαπός από τη θαλάσσια περιοχή του όρμου της Αρτέμιδας, ο οποίος ενώ βρισκόταν ξαπλωμένος σε στρώμα θαλάσσης, παρασύρθηκε από τα ρεύματα σε μεγάλη απόσταση από την ακτή.